Korijenko nudi - traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 12:50 |
||
stiglo sjeme zlatne kiše
![]() fala |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Korijenko, smijem li ja užicati Echinaceu purpurea, Gailardiu, Rudbeckiu i Echinaceu bijelu...
poslala bi ti adresu na pp.
|
|||
![]() |
|||
luna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 59 |
||
Pozdrav, htjela bih se predbilježiti ak još imaš sjemenke zlatne kiše, kraljevski ljiljan i bijele echinacee.
|
|||
![]() |
|||
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
||
Sjemenke sretno stigle.
Puno,puno hvala!
![]() |
|||
![]() |
|||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
||
Silvek, hvala na trudu, misterij je rješen, našla sam sliku i u čijem je vrtu
![]() |
|||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
||
Vidi slike na netu aster alpinus
![]() |
|||
![]() |
|||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
||
Mi smo se već čule na pp tako da ti dodajem još žute gaillardie
![]() |
|||
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Korijenko ovako na prvu, ako imaš žute gaillardie piši me, a ostalo ću si u miru pogledati...
Hvala,
P.S. pogledaj si kod mene šta želiš...
|
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
||
ako je ostalo zlatne kiše jmolim da me zapišeš
a od kamenjarki ti mogu poslati zvončike, imaš slike na temi o njima u trajnicama ili ako ti je zapelo nešto s mojih slika javi (doduše dugo nisam stavljala slike, ali možda nabasaš na nešto, mislim da većinu još imam, pogotovo sekulente) |
|||
![]() |
|||
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
||
Draga, ja bih se skromno predbilježila ako još ima, za bucke, White swan i echinešto pupurea.
![]() |
|||
![]() |
|||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
||
Može i za mene zlatna kiša i ako još ima kraljevski ljiljan??
Za kamenjar imam sedum (žednjak) ako to nemaš.
|
|||
![]() |
|||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
||
ja bi zlatnu kisu,suncokret buco,kraljevski ljiljan...a zauzvrat pogledaj sta ja imam rado cu ti poslati
|
|||
![]() |
|||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
||
znam na kaj misliš..ja sam ga od sashe dobila, ali nemam sliku i ne znam zašto ju nemam, ali razmnožilo se pa će biti koji pelcer za tebe
![]() |
|||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|||
![]() |
|||
||
To na žalost nije ni jedno ni drugo, možda je to baš ovaj alpski zvjezdan ali ne mogu na google naći ništa konkretno. To su bile kao ljubičaste margarite. Morat ću opet tražiti po vašim vrtovima, išla sam i na stranice Decore i nemogu naći
![]() |
|||
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
||
Malo sam proguglala i po slikama mislim da bi to moglo biti to, znam jedino da to cvate preko ljeta ( to nije sada ovaj jesenski zvjezdan- aster, i nije lijepa kata) trajnica je i meni je izgledalo kao neka margarita ali lila onako poluvisoka, ne jastučasto i ne visoko kao one klasične bijele debele margarite.
Morat ću malo prelistavati vaše kontinentalne vrtove možda opet naletim na sliku
![]() |
|||
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
||
Korijenko, da ti pomognem, tu je ljetni zvjezdan:
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2443&PN=1 a tu zvjezdan trajnica http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1266&PN=1 |
|||
![]() |
|||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
||
Korijenko,sve šta vidiš kod mene,samo reci.Znaš da ja imam"svoja" imena za cvijeće pa ova univerzalna ne znam,no ako imam išta šta bi htjela,rado ću ti dati
![]() |
|||
![]() |
|||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
||
da to ne misliš na alpski zvjezdan? |
|||
Zagorski bregi |
|||
![]() |
|||
||
Nema beda bit će ti sve, za ostalo ako bude trebalo javim ti....
|
|||
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
||
Korijenko, ako još ima ja sam zainteresirana za kokotić, Echinaceu bijelu i kraljevski ljiljan i žutu gailardiu, ako nema više bilježim se za drugu godinu
![]() od kamenjarki imam dvije boje puzajućeg phloxa, pobrala sam sjeme aubriete (nisam probala sijati, ali biljčice su totalno jadne sada preko ljeta tako da ne znam od čega da počupam korjen ![]() |
|||
Zagorski bregi |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |