Mikica traži-nudi |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 12:29 |
ja imam mladu sadnicu,točnije grančicu hibiskusa koju sam posadila početkom godine,sad je puna listova. pošalji adresu na pp
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imam ti ja sjeme plavog i bijelog, pošalji adresu ako hoćeš
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Ok,hvala ti,valjda neću zaboraviti.
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
za otprilike mjesec dana ,ja ću imati sjeme bijelog i ljubičastog vrtnog hibiskusa.javi se na pp.
![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Ma vi svi uživate u vrtnim hibiskusima a ja sam na jednoj od naših kavica dobila par komada za posaditi ali moja prijateljica je došla meni pomoći sređivati vrt i počupala te moje hibiskuse jer nije znala šta su te grančice.Ima li koja dobra duša da mi pošalje malo sjemena pa bih i ja posijala hibiće da mi prave ogradu.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |