TeaK nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 20:37 |
Stigloooo...hvala...javit cu se na pp...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
javit cu ti sutra jel stiglo...
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
sada sam gledala po forumu - svima stiglo osim tebi ![]() ako sutra ne dođe - šaljem novi i to iz čistog inata pošterima, pa neće oni mene..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sutra ce sigurno stići...treba mislit pozitivno..
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() Ajde da se nadamo da će doći sutra. |
|
![]() |
|
Ja nisam ništa dobila
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Hvala ti na lavandici...sretno stigla i posađena...
![]() |
|
![]() |
|
Frida, Groovy, Tatjana43 - danas poslano, oprostite na čekanju, ali .....
Željka23 - lavanda krenula. Ljubičasta datura još uvijek hrabro cvijeta, pušta mnoštvo čičaka sa sjemenjem, ali nikako da dozore - dakle strpljenja, popis imam i šaljem čim dozori. |
|
![]() |
|
Da ljudi zovu i Ljubčac.
Što se tiče brugmansija i dature moram pregledati popis jer brugmansiju imam jednu rozu, a ljubičaste dature čekam sjeme i vidjeti ću situaciju, za sada su za nju želje stopirane. |
|
![]() |
|
sonja50 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 256 |
@TeaK, je li to možda Ljubčac tj. Levisticum officinale ? Ako da, imam ga i ja, ali ga zovem Maggi, tj. tako ga zovi oni koji su mi ga donijeli. Imam veliki grm. Osim sjemenom, kako se razmnožava? |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
stigao danas paketic sa sljezom puno hvala
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
Ako bude viška ljubičaste dature može i meni koja sjemenkica?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....da li imaš viška anđeoske trube ili sam nešto pobrkala??
|
|
![]() |
|
Moze i meni malo vegete....zbog zdravstvenih razloga moje kćeri izbacila sam kupovnu vegetu iz kuhinje, radi soli i aditiva...a mislim da bi sama biljka bila odličan dodatak jelu bez straha od tih kemijskih tvari....
|
|
![]() |
|
Je je to je biljka koja je glavni sastojak one kupovne vegete.
I imam je još ako si zainteresirana. |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
jel to vegeta ona biljkica visokog grma...u juhici je fina? sorry sto tako pitam
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Stigao luk
![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Vegeta je stigla na odredište!
Hvala, hvala!!!
![]() |
|
![]() |
|
Danas poslano:
- Rosa2 - ljubičasti sljez - Iris - bijeli i ljubičasti sljez - Horti - luk, bijeli sljez - Zrinka - ljubičasti i crveni sljez - Silvek - crveni, bijeli i ljubičasti sljez - Mačak - luk - Primorka - vegeta Ako sam koga propustila javite se vjerujte nije namjerno. Ljubičasta datura - još sjeme nije zrelo - zato nije poslano Kontesa, Mamaa - isporuka će biti osobno bez posredstva poštara budući da sam to u mogućnosti, javim se ubrzo. |
|
![]() |
|
A ja se je već dugo želim riješiti - mislim viškova. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |