Nica-Francuska |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 20:24 |
Ostalo je jos par slika koje zelim podijeliti s vama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HVALA Vama
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
jako lijepo prikazano
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Volim kada vidim da putujes, tada znam da si dobro!
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Kako je lepo sto si sve podelila sa nama...uzivancija
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hvala....do sljedeće reportaže
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ljepotice, baš sam uživala u tvom društvu, šetajući predivnim mjestima, i slušajući te kako mi pričaš.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Lijepo! ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hvala na prekrasnoj reportaži i slikama iz divne Nice!
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Hvala ti što ovo dijeliš s nama i odi još koji put, molim te.
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Mnogo ti hvala na ovoj reportaži,baš sam uživala.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Hvala Vam najljepsa!!
![]() |
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bravo za lijepu reportažu
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivno Džomba!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo za ove lijepe slike, krasna posjeta Nici
|
|
![]() |
|
U 10 h ujutro sam krenula iz San Rema,voz je malo kasnio tako da je dan vec dobro poceo
![]() ![]() Po dolasku u Monte Carlo cekala sam sat vremena voz za Nicu..mozda je bio i neki prije ali moram priznati da sam ja bila sigurna samo u ovaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dan je bio jako lijep-srecom-jer u to vrijeme je padala kisa...nastavila sam put prema centru..zahvaljujuci uvijek karti pronasla sam glavnu ulicu Avenue Jean Me'decin..tu sam zastala da osmatram raju..svi su kretali nekako smireno,bez zurbe...ulica je puna najpoznatijih prodavnica..neki idu pjesice,drugi na rosulama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naravno treba popiti i kaficu tako da sam se zaustavila u jednom kaficu preko puta katedrale Notre-Dame..,rekoh ko zan mozda mi se i zvonar pridruzi na kafi ![]() ![]() ![]() ![]() Poslije kafice sam se uputila prema moru...prelijepo plavetnilo ![]() ![]() ![]() ![]() Bez prevelikog zadrzavanja jer vec je bilo negdje oko 14-15 h i znajuci da moram tri puta presjesti prije nego sto dodjem do San Rema a morala sam paziti i na red voznje ![]() ![]() ![]() ![]() Vracajuci se prema zeljeznickoj stanici malo sam zavirila i na pijacu starog posudja ![]() I jos par slika grada.. ![]() ![]() ![]() Toliko toga je jos ostalo za vidjeti,ovo je samo mali,mali dio prelijepe Nice ali kao sto mi pokusale objasniti dvije gospodje,koje sam srela kako sjede na klupi,hrane golubove i uzivaju u ljepoti mora ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Prosle godine u oktobru mjesecu sam bila ponovo u San Remu i kako sam imala par dana na raspolaganju odlucila sam da odem opet do Francuske koji me sve vise i vise privlaci
![]() ![]() ![]() U agenciji su mi rekli da pricaju italijanski i tamo..ali to se i nije pokazalo bas tako istinito ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nazalost dosta vremena sam izgubila prebacujuci se iz jednog voza u drugi (tri puta sam presjedala) tako da sam imala malo vremena za obilazak grada..al vratit cu se ja i ovdje ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |