Radermachera sinica |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 04 Prosinac 2015 u 11:18 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
bila bi ona triput veća da se Boa i Rea nisu igrale oko nje pa su oteple dvije grane
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Oho, lijepo se razrasla !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
evo moje danas
![]() lijepo se oporavila, jesenas sam ju dala mms kad su uselili u kuću a i kupila sam ju na dan kad smo saznali da će imati Taru, međutim kod njih joj je opalo više od pola listova i uzmem ju kod sebe na oporavak tek sad pročitam da joj škodi dim cigarete i evo razloga oni puše obadvoje evo sam našla sliku kako cvjeta ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala natalija , imam ih boljih na suncu a ovi su stvarno jadni stoje mi na lođi na prozoru a na vanjskom zidu imam roletnu i kako je to zapadna strana većinom je spuštena
![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
e nona stvarno je prekrasna biljka
![]() nemoj mi zamjeriti, ali stavi te sukulente na sunce, da malo poprave formu i očvrsnu za zimu ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
ancica ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2 |
a s cime se prihranjiva ta biljka?
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imala sam tu biljku dosta dugo, ima krasne tamnozelene listove, treba dosta svjetla, ali ne direktno sunce, vlažno tlo.
Rascvjetanu sam vidjela samo na slikama, mislim da u našim uvjetima ne cvjeta, ali lijepa je i bez cvjetova |
|
![]() |
|
ancica ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2 |
Hy! zanima me dal ima netko kod kuce rademancheru??? zanima me kako s njom postupati, naime dobila sam ju na poklon, a neznam sta joj treba
|
|
![]() |
|
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Nema na cemu Arwen!
Ako mogu pomoci,tu sam
![]() |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
tibore, fala
![]() |
|
![]() |
|
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
treba pričekati da lonac izgubi na težini i ponovno zaliti- ovo mi nije baš najjasnije
Znaci da se zemlja treba dobor osusiti
vlažnost zraka najmanje60% i prskati lišće ako je moguće svakog dana
Ovo je tocno
|
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
knjiga veli sljedeće:
- držati ju na jakom svjetlu, ljeti zaštićenu od izravnog sunca ( inače gubi lišće ) - sadi se u zemlju: mješavina jednakih dijelova pijeska, vrtne zemlje i tresetastog komposta - presađuje se svake godine u proljeće - treba ju držati u prozračnoj prostoriji jer loše podnosi zagađen zrak - razmnožava se stabljičnim reznicama ljeti - minimalna temperatura koju podnosi je 10-13 st. C - od travnja se jednom mjesečno zalijeva tekućim hranjivom za lisnate biljke - zalijeva se jednom u 10 dana potapanjem korijenove bale ( treba pričekati da lonac izgubi na težini i ponovno zaliti- ovo mi nije baš najjasnije ) - razmnožava se stabljičnim reznicama ljeti - a što se tiče vlažnosti zraka - jedna knjiga veli da rošenje nije potrebno jer da dobro podnosi suhi zrak - druga kaže vlažnost zraka najmanje60% i prskati lišće ako je moguće svakog dana ( svašta ![]() Ažurirao Arwen - 08 Studeni 2007 u 23:06 |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
AB100 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
DOBILA SAM TU BILJKU NA POKLON A NEZNAM NIŠTA O NJOJ PA MOLIM POMOĆ UNAPRIJED HVALA
|
|
AB100
|
|
![]() |
|
Elena,dobor dosla..
dobila si krasnu biljku..
RADERMACHERA SINICA /smaragdno drvo
najveci neprijatelj-Dim cigarete.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |