Majolina - moj decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 7> |
Korisnik | |
Majolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 10:11 |
hvala puno puno puno!!!!
jeeeej, napokon sam i ja proklijala! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
šljokice i ruže, a poruka je mrak
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasna kutija,dobra ideja sa ruzom a i 100 poruka
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Majolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 103 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
možda i u mojoj ulici osvane oslikani sandučić...
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Kad sam vidjela ovaj prekasan sandučić dobila sam i ja volju srediti svoj.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Slatko.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Odličan sandučić
![]() |
|
![]() |
|
a hvala vam drage moje!!!
![]() stigla sam ga danas postaviti,bit će sutra ljepše slike!!! |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
predivni radovi svi redom, ali sandučić je prekrasan
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
ma prekrasan je
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam cure na lijepim riječima, zaista mi puno znače!!!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
mnoštvo raznovrsnih radova,jako mi se sviđa ogledalo, a pogotovo što si ga postavila sa pažnjom i angažmanom , da je i slika u njemu lijepa, ja svoje radove uvijek slikam u zadnji čas, neke nikada , najčešće usred noći, bez mogučnosti da ih ovako lijepo postavim. Bravo.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |