Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chamaecereus silvestrii
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chamaecereus silvestrii

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Chamaecereus silvestrii
    Objavljeno: 21 Svibanj 2015 u 23:33
moon predivan je, kakva žarko crvena boja cvijetaTongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2015 u 23:25
Na vrh
tekel View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tekel Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2013 u 15:35
evo i tog hibrida

http://s1003.photobucket.com/user/tekel_photo/media/jazeki/DSC06744.jpg. -

Na vrh
tekel View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tekel Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 23:23
moji silvestrisi su zimovali i na temperaturama do minus 15,isušena zemlja u negrijanom plasteniku,ove godine planiram tako zimovati i njegov hibrid
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 465
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 06:55
Moon, silvestra......................smile55
**za čistu prirodu i obilje pčelica
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 22:26
prekrasno Moon, prelijepo Silvestra
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 22:10
mali kaktus....dosta brzo on raste, baš sam usporedila prošlogodišnje slke i ovogodišnje i iznenadila se koliko je narastao, a veseli me i to što još toliko pupova ima neotvorenih
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 22:02
Moon,prekrasan je,možda će i moj za koju godinu imati toliko cvjetova.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 22:00
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 07:18
Slažem se cvijet kaktusa je najljepša nagrada kaktusaru za sve "ubode" koje pokupi u toku godine.
Samo neka i dalje cvjeta, i - stalno objavljuj fotiće!!!!!!
Sretno........schumy Big%20smile
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:42
Mora biti na jakome suncu ...ja ga nakon mrazeva iznesem van i zaboravim na njega...i rezultati ovako izgledaju...kako god da se zvao...samo neka on meni cvjeta...
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 08:53
Prekrasan je, ja svojeg imam već godinama, ali ga jadnog stalno dijelim, i maltretiram. Meni je ove godine samo jedan mali primjerak podario jedan cvijetić LOL. Ali nema veze, svejedno sam uživala u njemu.
Moram ga pustiti na miru jadnog.
belica,zagreb
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 07:30
Originalno poslano od člana Silvestra Silvestra napisao:

Nije me iznevjerio ni ove godine...evo cvjeta sve u šesnaest.

Prekrasan prizor, po najnovijoj klasifikaciji to je lobivia sylvestris, syn. Chamaecereus sylvestris.
Moje je osobno mišljenje da to "stručnjaci" preslažu varijetete samo da bi mogli objavljivati doktorske disertacije....
Slično je i sa porodicom notocactusa, koji je sada svrstan u porodicu parodia....

Pozdrav............schumysmile73
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 23:15
Krasan ti je Silvestra ovaj tvoj imenjak, kaktus koji je sigurno najduže u cvatu. Clap
život je more
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 23:13
Silvestra...prekrasan je, baš je lijepo rastvorio odjednom puno cvjetića
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 22:18
Nije me iznevjerio ni ove godine...evo cvjeta sve u šesnaest.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 22:46
Slobodno ga stavi na sunce, moj je na cjelodnevnom suncu.
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 497
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 16:24
moj je veci dio dana na jakom suncu i ne buni seSmile tako da,probaj:) vidjet ces kako ce se ponasati
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 14:08

Ovo je moj "Silvester" ,jos nije cvjetao.Bila bih sretna da mi ima ovakve crvene cvjetove,kao kod Moon.Da li ga smijem iznijeti na vrlo suncanu stranu terase?

sutnja je zlato....
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2012 u 23:14
Ljetos u cvatu:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.