heklane cipelice |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
babycipelice ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 20:46 |
Sve šeme za cipelice su iz moje glave, a ostale stvarčice nešto napravim sama a nešto preko slika skidam šeme :)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to je talent za takvu vrstu pletiva
![]() |
|
![]() |
|
ivana30 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11 |
![]() |
|
![]() |
|
babycipelice ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 9 |
![]() |
|
U cipelice je uloženo puno truda dok nisu ispale onako kako ja želim, ali svi mi težimo savršenstvu pa tako i one mogu biti još bolje.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepi radovi, zaista!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ma taman sam počela praviti jedne plave za jednog malog dečkića.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Šalim se...imam dečka od 18 mjeseci i kad odemo nešto kupiti, stvari za curice ko u priči , a za dečkiće dva-tri artikla....
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Muški uzorak je u pripremi za pravljenje. Kad budem gotova stavim slikicu da vidite.
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Dobro došla!
Cipelice su prekrasne, ali...... di su "muški" uzorci????? ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
jako su ti lijepe cipelice,svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
mikica2 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 30 |
Hvala ti puno, idem odmah isprobat, ja sam imala malo drugačije i kompliciranije.
|
|
![]() |
|
Hvala još jednom, evo sličice za dno cipelice
http://www.pticica.com/slike/babyhightopchild/1203925 dno cipelice |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Bas su medene cipelice, svaka ti cast imas zlatne ruke.
|
|
![]() |
|
mikica2 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 30 |
Jako su ti lijepi radovi i ja sam isto nova u heklanju cipelica, heklala sam nakit i kapice ali sam počela i cipelice, ali mi nikako ne ispadaju jednake, jel imaš kakvu mustru da podjeliš ja što sam našla sve je nekako komplicirano, mislim na ovaj donji dio ono gore nije problem.
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
preslatke su
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Da, potrudila sam se da mojoj maloj bude toplo jer sam za čizmice napravila male uloške od vatelina.
Što se tiče urednosti bilo je dosta paranja dok nisu ispale onako kako sam zamislila. |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Zaista lijepo i uredno izrađeno. Svakoj bebici u tim cipelicama će biti ugodno i toplo. |
|
![]() |
|
Hvala.
Svaki komentar dobar ili loš je dobrodošao. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Dražesne su.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |