hand made by Glikica |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07 Prosinac 2013 u 23:34 |
MK, mislim da ću ja nju urazumiti da ona bor ne dira. Osim toga, bor je boc-boc kao i bakini kaktusi, a njih ne dira.
Anastazija, ovo ti je odlično rješenje, nešto ću u tom smislu i ja uraditi, baš ti hvala.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Glikice, dok su moja djeca bila mala i ja sam se bojala da se bor ne sruši na nekoga jer je bio visok do stropa. Kako je stajao ispred zida na kojem je inače visila slika, uvijek sam ga zavezala za šaraf od slike i problem riješen. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ma ne boj se,neće tvoj zvrk srušiti bor,bit će vesela s tako lijepim bakinim borom
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ne znam MK što ću ove godine sa borom .
Nekad davno sam uvijek imala plastični i mali bor. Od kad sam kupila ovu kuću u kojoj sam sada, uvijek imam najveći , pravi, bor koji mi može stati u sobu. To sam uvijek željela imati, i imam ga već dugi niz godina. NO, sad mali anđelčić, tj zvrk, leti po kući kao tornado, pa me strah da ga ne sruši na sebe. Kako je sad to curetak od dvije godine, nadam se da će biti dovoljno razumna da bude dobra i da ga ne počupa. Živi bili pa vidjeli.
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Već mogu zamisliti kako će biti lijep tvoj bor,a mali anđelčić će plesati oko njega
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Hvala ti Cimi ! Ove godine će na mom boru osnovna boja biti boja slonovače. I zlato, naravno ! Kombinacija elegancije i lepršavosti ! Mislim da će biti lijepo !
|
|
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Već si zamišljam jedan borek okićen tvojim kuglicama koje si napravila u vintage stilu. Krasne su kao i ostale tvoje stvarčice koje si napravila. Očito si jako svestrana i voliš izazove. Bravo!
|
|
![]() |
|
Kao prvo, moram zahvaliti svima vama na komplimentima. Meni se to ne čini teško raditi, valjda zato jer to volim raditi. Samo treba volje i strpljenja.
Anastazija, prvo sam ti htjela objasniti riječima, ali ću kasnije večeras pokušati u slikama pokazati, pa ćeš vidjeti kako to radim, vrlo je jednostavno.
|
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Možeš mi molim te objasniti na koji način radiš one teglice sa špagom ? Super mi to izgleda, jako dobra ideja ![]() |
|
|
|
![]() |
|
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Svaka čast! Ja mogu ovo gledati ali za moga života nikada napraviti.
![]() |
|
Eksotika je kul
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Super
![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Ovo je umjetnost,pravo savršenstvo!!!!
|
|
![]() |
|
Da je nisi spomenula u razgovoru uz kavu i ja bi ostala prikraćena za ovu temu. Bravo Glikice, stvarno si bila vrijedna ! |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
moja mama je stvarno bijelo platno tkala ![]() ja štrikam mojoj unuci prslučiće a tvoji radovi su prekrasni ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Pa da, znala sam za horoskop! Vodolije su inace kreativne jako. Jos jednom, sve pohvale. Bavis se jako lijepim i korisnim stvarima koje oplemenjuju i dusu i srce. Kad covjek voli cvijece i raduje se svakom novom pupu i liscici, to je zadovoljstvo neopisivo. Sretno i ubuduce!
|
|
![]() |
|
Hvala cure na komplimentima.
Kaćunak, vodenjak sam. Viš kako ti to znaš. A što se tiče vremena, nemam ga ni ja previše. Ovo često radim na uštrb nečeg drugog. Slabo gledam TV, ne idem nikud van, pa se zabavljam ovako.
|
|
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Glikice, pozdrav! Prije nego odem na playtoy igrat belu, moram da ti pohvalim ove kuglice!
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
prekrasne su,uživam u tvojim radovima
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Nove kuglice:
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |