Skentra via Mediterano |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 6> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 21 Studeni 2015 u 19:49 |
Fiki, evo i mene konačno... sve ti je lijepo, ali ovaj put me plava hortenzija očarala totalno.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiki, pozdrav tebi i tvom mediteranskom vrtu! Tek sam sada vidjela temu i drago mi je da si je otvorio. Lijepo ti cvijeće, kaktusi, ma ..bravo!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Skentra ipo
![]() |
|
Seka
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
gdje je nestao nas Fiki?????'vrati nam se sa slikama......
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() baš je zgodna ![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Josipa
![]() Temzi dobro mi došla,baš se radujem tvome posjetu,dugo me nije bilo,pa se sada vraćam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Evo i ja sam konačno zalutala na tvoju temu...baš si me lijepo iznenadio, sviđa mi se mix cvijeća. kaktusa i sukulenata...divno mi ih je vidjeti zajedno u vrtu...o tome mi kontinentalci možemo samo sanjati! I još jedna maca čuvarica vrta, jako je slatka!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
lobelija je predivna....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Još jedan kritično vvruć dan
![]() Hortenzija Oleander Delo Trešnjica ,odlična je u vrtu Ostić je pauzirao sa cvatnjom,ali bitno je da je zdrav ( hahhahah ,isto san ko naše none ovako,ako koje dite neće da uči ,akžu oni ,ajder dico nek je zdravlja ![]() I one pošle spat Belinina trava ![]() Lobelija cardinalis One starinske dalije ,što ih je svaka nona imala ,ako se sićate po dvoru phal u kući ![]() |
|
![]() |
|
Slavujčice o hvala ti što si me posjetila,baš sam se obradovao
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
![]() |
|
Vijolice srčeko moj veliki
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Fiki,javljaj kako napreduje plumbago da vidimo tko je bio u pravu
![]() skentra ti to uopće nije ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ajme šta je vruče u mene danas,
![]() Lavanda,nju obožavam slikati u svim kombinacijama ,ali ova mi je naj Rožica jedna procvala Žuto u kamenu ![]() Ostić rozi ,moram ga ponovno slikati jer ostići mi sada pauziraju do jeseni ,jer im, je vruče i samo kreću sa lišćem A evo i jedan tagetes Garifuli ,ajme koliko sam ih od ovoga odvojio ,i opet cvijetaju ove crvene ružice rastu ispod mandarine i vidim nije im loše gailardia Jedna meni posebna slika Pa ću je naglasiti Neki talijanski peršun Maca u nekoj divljoj travurini ,ali dekorativno izgleda, baš je pozerica Iiii Jug i pog od šta ,rašćika (/raštika Kakav je vrt bez rašćike ![]() |
|
![]() |
|
Rajski vrtovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Hvala Fiki na oleanderu
![]() Visoka se ekipa pravo bori sa burom, ... nije im lako. Trio selfie ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Milice
![]() JosipaNu,s gladiole su me oduševile,šteta što kratko traju ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gladiole su ti ajme....jedva cekam svoje....prvi put ih imam....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepi cvijetići, lijepe sličice......Volim zaviriti ovdje.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Jopeee
![]() ![]() ![]() Bura se nije stišila ni danas ,nego kažu da je u jačanju ,pa ja razmišljam kad je u jačanju onda će mi do petka kuću dići ![]() Jeruzalemska trešnjica Hortenzija od grančice Vijolice gle tvoga cvića, plumbago dobio mjesto koje ga je čekalo ,a bijele vinkice oko njega,jer obožavam bijelo cvijeće jer je elegantno ![]() Ovaj sedum mi je jako zgodan ![]() Agava u alisiumima ,ovo vam nije trava oko nje ,nego allisiumi Turski garifulčić ,prvi cvijet sam iskidao za vazu ,i evo novih Gladiole Ostić Gailardia s ružom u listu mandarine,selfi očito ![]() Ovo slikam radi kaktusa I za kraj jedan phal ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |