Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 39> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dada, slažem se sa svime i svima koji ovdje lijepe misli ostavljaju, vrtić je zaista prekrasan. Ja tu zavirim svakodnevno i tražim nove slikice kao i informacije o cvijeću
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Kak je to sve ljepo! I ravno!
Zavidim vam na ravnim vrtovima!!! A trube su divovi! ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Moram ga prvo sakupiti...čekam lijepo vrijeme...ali nema problema! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
mogu li se malo ogrepsti za sjemenja (ako ga imaš) carskog oka sa 4 strane ,slatko je
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
terasa je super ali lantana
![]() |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
JAOJ DADA, GDJE TI ŽIVIŠ- U RAJU? BOTANIČKOM VRTU? Doživjela sam pozitivan šok! Ne mogu vjerovati kakvog sve cvijeća imaš. A i Rea ti zakon, vidi se po izrazu njuškice da je užasno krvoločna
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
al zato ti je procvetala bela hortenzija,moje dve su stare dve godine i nisu cvetale
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A ti bi da imaš najljepši vrt na svijetu ![]() --- Ma vrt je prekrasan, sve je na svom mjestu, uredno i lijepo iskombinirano. BRAVO!!!! ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kod nas je jako, jako hladno i sasvim je izvjesno da moja anđeoska truba neće cvjetati ove godine...šmrc...a taman je dobila "rašlje" . Iznenađena sam kako je puno narasla ovog ljeta.
Ovako je izgledala proljetos... ![]() ovako izgleda danas... ![]() a evo i "rašlje" ![]() I još samo jedan mali cvjetak bijele hortenzije ![]() Svima šaljem ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Fenomenalno!!! Tako će i moja terasa,i okućnica izgledati kad budem velika
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Dada jako lijepo, jako lijepo....
Lantana mi se sviđa... Mislim posebno...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dada, lagano gladna ugledah tvoje kruške!!!
![]() Već osjećam kako se sladim...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Svaka slika je posebna. Lijepa za sebe!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
----- Štaaa s kuhačom ganjaš miša? Nebudem ti došla na ručak....... ![]() Šalim se, kod većine je tako. Pravim pravi kondicioni terning, sjedni, ustani.... |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dada kao i uvijek predivno, ne znam kako sam to preskočila, a stalno zavirujem.
mm kaže da mi je u jednoj ruci kuhača, a u drugoj miš (svaka sličnost s nekom životinjom ili nečim drugim je slučajna).
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Terasu moram još jednom spomenuti jer je oličenje ugode, a vrtić cijeli je prekrasan...
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sve je prelepo al i meni se najvise dopada ta zadnja slika,dal zbog Ree ili lantane
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dada ja pakiram kofer i selim se u tvoje dvorište.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
dada28 ova zadnja slikica mi je bas posebna
![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Da, to je lantana stablašica, stara je tri godine i definitivno je najljepša u mom vrtu (dobro...uz još par biljčica). Evo fotkica iz blizine, a moja Rea je spremno pozirala uz lantanu, kako bi imala predodžbu koliko je velika...lantana, naravno....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |