Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 34> |
Korisnik | |
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja sam vidjela zgodne radove na internetu i tako...malo po malo čitala, surfala, probavala i to je to...a po tvojim radovima ne izgleda baš početnički...o navedenim curama da ne govorim |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
onaj mali ladicar sam vidjela negdje cek da nadjem - objavljena si vec na netu :)
nasla sam i otkrit cu curama tajnu - zena salje dobre recepte na coolinariku - isprobajte :)
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
đe me nađe
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
sjetila sam se da sam vidjela sliku slucajno, a gdje...pa na coolinariki. kaj mislis kak ucim kuhati :) mislim kuham iskreno, no volim isprobavati nove stvari i vidjeti sto bi mi se moglo dopasti a nisam jela prije iz tko zna kojih glupih razloga :) no dosta offtopica da ne dobijemo nas dvije ukor odmah :)
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() MISKOPISKO
ma ke ljepi radovi..........
i nemoj biti tako skromna....prelijepo,prelijepo
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
malo sam se zabavila ovim vašim hobijem , i uhvatilo me neko,ludilo , da i ja to probam , ali sad trenutno zaista nemam vremena, to ću ostaviti za zimske daneali sam oduševljena vašim znanjem i stvaranjem - curke divne ste i stvarno hvale vrijedan trud -
![]() |
|
![]() |
|
da, volim coolinariku jer osim što ima dobrih recepata, ima i razmjene iskustava, a to koristi i početniku i napredniku
![]() coolinarika case closed
![]() |
|
![]() |
|
hvala leonarda...
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]()
Miškopiško!!!!!!!!!!
Imaš temu recepti na ovom forumu i sada izvoli stavljaj, ali stavljaj istom brzinom kao što stavljaš i ove radove.....
Mi ti jako volimo cvijeće, kuhanje, salvetnu tehniku...ma sve....
Pa te molim da nam staviš svojih recepta.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ko bi mogao reći ne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
idemo redom:
1 na početnoj stranici pri dnu imaš
NEVEZANO ZA CVIJEĆE (iznad oglasa)
Na vrhu druge stranice ti je:
2. BRBLJAONICA
i tu imaš recepte....
Pa izvoli...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ne bi mi palo na pamet tražiti pod brbljaonicom
![]() |
|
![]() |
|
inace za one koji su vegani ili imaju vegetarijance i vegane za prijatelje, zena vem je detaljno sliku po sliku opisala kako napraviti sejtan. sorry miskopisko, ali upute su super i sa slikama :)
|
|
![]() |
|
nemaš brige...vidim da si me proučila
![]() |
|
![]() |
|
Ja na žalost ne mogu ući na coolinariku, i jako, jako sam ljuta, ali već sam čula da su recepti "mrak"!!!
![]() |
|
![]() |
|
miskopisko, nisam samo pamtim fotografski (ono kaj vidim zapamtim) pa sam povezala tvoju sliku koju si tu stavila s nickom na coolinariki :)
|
|
![]() |
|
ma nemaš brige ninochka |
|
![]() |
|
ovo je daska za rezanje...poklon mojoj kumici za njenu kuhinjicu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ups, ista slika pardonček, sada ću ispraviti...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |