Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 34>
Korisnik
Poruka
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 15:41

ja sam vidjela zgodne radove na internetu i tako...malo po malo čitala, surfala, probavala i to je to...a po tvojim radovima ne izgleda baš početnički...o navedenim curama da ne govorimThumbs%20Up

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 15:50
onaj mali ladicar sam vidjela negdje cek da nadjem - objavljena si vec na netu :)

nasla sam i otkrit cu curama tajnu - zena salje dobre recepte na coolinariku - isprobajte :)

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 16:00
đe me nađeEmbarrassed
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 16:08
sjetila sam se da sam vidjela sliku slucajno, a gdje...pa na coolinariki. kaj mislis kak ucim kuhati :) mislim kuham iskreno, no volim isprobavati nove stvari i vidjeti sto bi mi se moglo dopasti a nisam jela prije iz tko zna kojih glupih razloga :) no dosta offtopica da ne dobijemo nas dvije ukor odmah :)
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 17:23
smile55smile120
MISKOPISKO

ma ke ljepi radovi..........
i nemoj biti tako skromna....prelijepo,prelijeposmile93

The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 20:29
malo sam se zabavila ovim vašim hobijem , i uhvatilo me neko,ludilo , da i ja to probam , ali sad trenutno zaista nemam vremena, to ću ostaviti za zimske daneali sam oduševljena vašim znanjem i stvaranjem - curke divne ste i stvarno hvale vrijedan trud -smile211
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 08:07
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

sjetila sam se da sam vidjela sliku slucajno, a gdje...pa na coolinariki. kaj mislis kak ucim kuhati :) mislim kuham iskreno, no volim isprobavati nove stvari i vidjeti sto bi mi se moglo dopasti a nisam jela prije iz tko zna kojih glupih razloga :) no dosta offtopica da ne dobijemo nas dvije ukor odmah :)

da, volim coolinariku jer osim što ima dobrih recepata, ima i razmjene iskustava, a to koristi i početniku i naprednikuLOL 
coolinarika case closedWink
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 08:09
hvala leonarda...smile78
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 08:44
Wink

Miškopiško!!!!!!!!!!

Imaš temu recepti na ovom forumu i sada izvoli stavljaj, ali stavljaj istom brzinom kao što stavljaš i ove radove.....

Mi ti jako volimo cvijeće, kuhanje, salvetnu tehniku...ma sve....

Pa te molim da nam staviš svojih recepta.....
smile143TongueSmileWinkTongueSmile
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 09:02
ko bi mogao reći neWink  još samo da nađem di je to...  nek mi neko kaže di su recepti?? ja to fakat ne vidimsmile42
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 09:59
idemo redom:
1 na početnoj stranici pri dnu imaš
NEVEZANO ZA CVIJEĆE (iznad oglasa)
Na vrhu druge stranice ti je:
2. BRBLJAONICA
i tu imaš recepte....

Pa izvoli...TongueWink
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 10:04
ne bi mi palo na pamet tražiti pod brbljaonicomLOL hvala
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 12:29
inace za one koji su vegani ili imaju vegetarijance i vegane za prijatelje, zena vem je detaljno sliku po sliku opisala kako napraviti sejtan. sorry miskopisko, ali upute su super i sa slikama :)
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 13:12

inace za one koji su vegani ili imaju vegetarijance i vegane za prijatelje, zena vem je detaljno sliku po sliku opisala kako napraviti sejtan. sorry miskopisko, ali upute su super i sa slikama :)

nemaš brige...vidim da si me proučilaWink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 15:47
Ja na žalost ne mogu ući na coolinariku, i jako, jako sam ljuta, ali već sam čula da su recepti "mrak"!!!smile207
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 15:57
miskopisko, nisam samo pamtim fotografski (ono kaj vidim zapamtim) pa sam povezala tvoju sliku koju si tu stavila s nickom na coolinariki :)
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 10:54

ma nemaš brige ninochkaSmile koliko cure stavljaju recepata na coolinariku, ja sam tamo još bebica...al eto, svratim povremeno i dam svoj doprinos...što iz ljubavi prema kuhanju što iz lokal patriotizma (nazovimo to tako)Wink

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 15:27
ovo je daska za rezanje...poklon mojoj kumici za njenu kuhinjicuSmile

View Raw Image' jQuery1221053152778="15">
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 09:08
Ram je prije bio crni, pa mi je palo na pamet malo ga osvježiti...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 09:09
Ups, ista slika pardonček, sada ću ispraviti...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.