Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 32> |
Korisnik | |
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Triša, baš dobre fotke.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Prvo sam se vozila barkom- nisam dobila morsku bolest! Dragi ti je dobar šofer!
Onda sam skakala sa konjekima i još uvijek skačem! JOOOOJ, ja bi konjeka! Prekrasni su! |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
I ti imas lijepe fotke
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Uživala sam u tvojim slikama, ali to nije ništa novoga, jer su ti reportaže za dušu i tijelo...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala svima. Obožavam fotografirati, a kad vidim nešto zgodno, uvijek pomislim na sve vas, i onda imam još veći elan i motivaciju-
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Triša ko Triša,uvijek originalna i uvijek oduševi nečim novim
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovaj predivan tjedan kasnog ljeta iskoristili smo za boravak u vikendici na moru, a ugolavnom smo ga provodili sunčajući se kupajući, igrajući s unucima i vožnji barkom.
Danas smo tako zadnji dan prije početka škole napravili malu vožnju barkom prema Kraljevici i Bakarcu, pa sam misleći na vas napravila nekoliko fotografija . Mislim da će vam biti interesantne, jer su snimljene s mora, iz barke, pa to sve, čak i meni izgleda dugačije.
Iz naše uvale, koja se zove Trnova, a nalazi se 5 min. hoda od Uvale Scott krećemo na pristojnoj udaljenosti od obale prema rtu Oštro i kraljevici.
Dobar dio obale nema kuća nego gdje pokoja mala kućica dobro skrivena.
![]() Nakon kratke vožnje dolazimo do naselja, koje nosi ime Javorišće
![]() Tu su se zaredale vile mnogih poznatih tajkuna, pa napr. evo jedne zgodne
![]() Na fasadi je jako star pješčani sat, koji nije baš točan, ali je fora
![]() Nadalje vila svima nam znanog Ćire Blaževića broji već mnoga desetljeća
![]() Ima tu na žalost puno propalih odmaralište, hotela, koji su devastirani, pa je tako i ovaj - propada strašno
![]() Vožnju nastavljamo prema dobro poznatoj lanterni - svjetioniku opjevanom u pjesmi kraljevičane Mirjana Bobuš, vrlo popularne u ovim krajevima.
![]() Iza rta Oštro i svjetionika, gdje je nekada bila i plaža za pse sada dok brodogradilišta Kraljevica i pokoji brod.
![]() ![]() U daljini se vidi crkva Sv. Nikole u centru Kraljevice
![]() S lijeve strane nekad poznata ortopedska bolnica - sada u raspadu
![]() Odmah do bivše bolnice prekrasan grad Frankopan, s vrlo malo sadržaja vapi za obnovom
![]() Na samom ulasku u uvalu Carevo u Kraljevici obnovljena zgrada za djecu s posebnim potrebama Fortica.
![]() U uvali Carevo i naselju sam nekada stanovala u ovoj zgradi na samom moru
![]() U istoj uvali nekad prekrasan hotel "carevo" danas potpuno uništen - kakva je to predivna zgrada bila na samom moru - šteta
![]() Na drugom kraju iste uvale svjedoči povjesna klaonica, danas također napuštena zgraa u kojoj je još klub podvodnih aktivnosti
![]() Vožnju nastavljamo prema Bakarcu, rodnom mjestu mojih roditelja
![]() Uvala Sansovo - iznad je magistrala
![]() Mjesto gdje su se nekada lovile i sušile tune - mislim da je zadnji ulov bilo negdje 1974.
![]() U centru samog Bakarca sada obojana žuto kuća moje none u kojoj sam provela najljepši dio svog djetinjstva - na žalost nije ostala u vlasništvu mojih roditelja
![]() I na kraju evo još jedna slika tog lijepog malog primorskog mjesta, koje ima posebno mjesto u mom srcu.
![]() Valjda vas nisam previše udavila vožnjom od Uvale Sccott do Bakarca, mi smo se nakon što smo pojeli sladoled polako vratili nazad, vukući panulu, ali od ulova ovaj put nije bilo ništa.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() ![]() ![]() ....ahhhhhhhhhh iz grudi mi se ote.................
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Krasna vožnja brodićem!
mi volimo otići do Kraljevice i Oštra jer je blizu i mirno je! Morat ćeš nas jedom provozati u barkici! ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() Predivna vožnja, kao da sam i ja bila prisutna u toj barci!!!! |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Andrea mi je baš uzela riječi iz usta! Ovo su pravi putopisi u slikama!
Hoćemo još (A to znači da ćeš i ti Triša negdje sa svojima uživati)!!!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Već dosta dugo Triša nam nije "planinorila"!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pa vrlo rado, ali na Risnjaku nisam bila već dugo godina, pa nemam niti slikica, ali u planu je.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ovo je bila divna plovidba Trisa
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
super Triša
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Prelijepo Triša...uživala sam...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sve sam ovo već pročitala i kroz slikice putovala - ali se, evo, vratih još jednom
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ja bih (opet) pitala nešto
![]() jel za onu ogradicu od pruća ima neki posebni "recept" kako se radi? stavila bih ju oko vrteka i oko nekih cvijetnjaka |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Divne stare kuće, a tako propadaju.....
|
|
![]() |
|
Kako ovdje pišem iz moje obadvije vikendice, idemo s mora malo u gorje, pa evo nekoliko slikica .
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |