Moj vrt u nastajanju |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pametnog peseka imaš
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve pohvale!
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ma moras ga uslikati najprije u pupoljcima.....
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dobro si to smislila, sad moram svaki čas zavirivati u tvoje slikice, da mi iznenađenje nebi kidnulo. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Ja bih rado odmah slikala ali ne bi bilo efektno.
zato , malo strpljenja.Sorry. |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma vidi ti nju kako nas draži
![]() |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Imam još jedno iznenađenje u vidu cvjetog grma.Nešto što
dosad,vjerujem, niste vidjeli.Ali moram pričekati da se još malo
rascvjeta.
![]() |
|
![]() |
|
Andrea, hvala na pohvalama.To je uvijek poticajno.
![]() Iz priloženog se vidi da više volim cvjetne grmove nego ljetno vrtno cvijeće, koje mi baš ne uspijeva. Ali s obzirom na uvjete nije ni čudo.
|
|
![]() |
|
Ma pas je legenda.Ako ga ne uzmem u auto, trči za mnom 3-4 km, i dođe malo poslije mene na odredište.A kad idem na posao ujutro, nikad ne trči za mnom.On točno zna gdje idem i može li sa mnom.
Manči, krumpirko se lako razmnoži reznicom ali treba puno vode pa nije za otok.Lagerstroemija ima dobar broj godina i već je pravo stablo.
O lampranthusu ću još razmisliti.Ima i jedna puzavica sitnog lista i malih crvenih cvjetića.Ona je nježnija i manje agresivna.Ne znam kako se zove.
I o njoj razmišljam.
Ispada da više razmišljam nego radim.
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
.....lako tebi s tako pametnim psom....krumpirko ti je divan....stavljam ga na red čekanja za nabavu.....lagerstr...ogromna....odlična je.... ...ona agresivna mesnata puzavica je Lampranthus...... |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Fermina, ovo je stvarno
![]() Baš si izabrala spektar cvijeća koje ja obožavam. A za psa ![]() |
|
![]() |
|
Evo, konačno je vrućina malo popustila pa je i u mene nešto procvijetalo.
Mini baby roza ružice: ![]() Solanum se razmahao: ![]() Lagerstroemia, druga cvatnja.Prva je bila bolja: ![]() A ovu ljepoticu, nećete vjerovati, mi je jedno jutro na prag od kuće donio moj pas ljubimac...Gdje ju je maznuo, nemam pojma.Nikome u susjedstvu ne fali.Inače mi je prije dok je bio mlađi donosio cipele.A sada valjda vidi što ja volim.Biljčica je bila mala, jadna,tek udarila nekoliko klorotičnih listića.Pogledajte tu boju, upravo ona koju sam oduvijek željela: ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti natalija na ideji.O njoj sam i ja razmišljala, tim više što
sam je jednom već imala u vrtu ali mi je odnio led.Probat ću opet
budući da dolazi globalno zatopljenje.Dosta je agresivna, ako ne budem
pazila poklopit će mi ovaj moj mali kamenjar.
Arla je zapravo...ma ne znam kako vi to kažete,valjda gredica za cvijeće. ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
http://i510.photobucket.com/albums/s348/Duda-Lave/slikezacvijetforum011.jpg
evo je na gornjem linku to je to cvijeće na koje sam mislila |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
i meni se sviđa ovaj beba kamenjar
![]() a za prekrivanje onog betonskog zida na pamet mi je pala ona puzava biljka koja ima prekrasne velike roza cvjetove - mislim da spada u sekulente i da uopće nije zahtjevna posadiš je na vrh zida pa nek se spušta (arla je pretpostavljam neko "korito" za sadnju biljaka ne znam joj naziv, ali čini mi se da je duda zove rogovi idem naći neku sliku |
|
![]() |
|
Ma znam sve. Lapad i Elafiti.Samo ne znam koji? |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Fermina......biće nisi sve proučila na forumu.......ja sam ti vrlo blizu.....
|
|
![]() |
|
Vidi se da dobro poznaš svaki kutak Lijepe naše. |
|
![]() |
|
Fermina, divno....samo naprijed... je li to na jednoj slici Malo more?
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
A jooooj!!! krasno!!! :O)))))))))))))))))))
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |