skitnica uređuje cvjetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 19> |
Korisnik | |
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Skitnice probaj s lukovicama zumbula , probat ću i ja u kući da vidimo dali ćemo imati sreće da nam procvjetaju za N.godinu.
Treba u cvjetarni nabaviti preparirane lukovice (tako piše u knjizi-ma što to značilo), i one su spremne za ranu cvatnju, s time da se drže u tamnom i hladnijem mjestu dok ne bace cvjetni pup, onda se stave na toplije mjesto, recimo prozorsku dasku ustvari negdje gdje ih vidiš, ali na svjetlo i u knjizi je predivna slika kako cvjetaju (zumbuli i šafrani), piše da mogu i tulipani, ali neka niska vrsta, opet namjenjena za raniji cvat.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
neda junačko srce mira ![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
kanu i dalije još nisam izvadio,čekam novi val hladnoče.vjerojatno onda bude zahladilo da ču morati vaditi.što se tiče gladiola imama ih samo par,a njih sam posadio dublje kao što je uradio mislim voki.pa da probam hoče li prezimiti vani.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Stvarno si brz,ja tek lukovice vadim van(tu mislim na kane,gladiole i sl.).Ajme kad ću druge posaditi
![]() Franjice,zavisi koje lukovice sadiš.Zumbuli,šafrani,narcise,tulipani...se sad sade,u zemlju naravno
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
di je točno vrt da mi to malo preuredimo
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kao što sam gore napisao,ona za cvijeće ne mari.Franjice ja to sve u vrt popikal pa što bude.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Skitnice i ja sam već neke posadila, ali ne takvu količinu, a voljela bih, ali nisu baš jeftine, no danas sam pofušala 120 kn - sve ide za lukovice.
Tvoja će se bolja polovica veseliti kad budu cvjetale, kao uostalom i svi mi.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Pa kaj si već sve u zemlju popikao! Daj pomozi siroti bez znanja, može u vrt ili si stavljao u teglice?
|
|
![]() |
|
da se pohvalim bio sam vrijedan jučer i danas,posadio milion lukovica.stvarno su me izmučile.ali bit če zato užitak gledati kad procvjetaju.ovo je moja jako davna želja i eto ipak se ostvarila.žena kaže da nisam normalan,dođem s posla umoran ko pas a onda idem saditi cvijeće.nema ona pojma koji je to gušt.e,ali zato imam ja vas da se zajedno samnom radujete.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() (nadam se da nema nikakvog izbora za žicara godine ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ili se nađemo na kavi,kako god hočeš. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
eh da samo znaš koliki,sigurno sto kila.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Skitnica - baš uživam u vodenku, sviđa mi se kamenčuga... baš je kapitalac!
|
|
![]() |
|
kod mog susjeda,a možeš i u bauhaus tamo sam vidio da imaju.vjerojatno i u pevecu,gramat u i ostalim vrtnim centrima.ako si iz ZG reci i ja ti donesem par sadnica.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
jezerce je mrak,sad treba pravu patku nabaviti
![]() i naraaavnooo da imam pitanje ![]() gdje se može nabaviti bambus? |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Ovo će ti biti super kad izraste, sakriti će cestu, a mladice su za 5.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |