Tayberry |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iris ako kod tebe ide slabo onda sta cu ja
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
hvala iris...da, onda bi trebalo neko navodnjavanje... |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
na ovo mogu ja odgovoriti
jako loše podnose....odnosno ne podnose....treba ih puno zalijevati
moji su preživili ali su slabo rodili....a maline su mi se osušile i pored zalijevanja
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
e, to ti ne bih znala reći...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hej skitnice...nema frke, u proljeće se čujemo pa mi daš adresu..
![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
A kako one podnose sušna područja dalmaccije?
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
i ja se javljam za 5-10 sadnica
![]() |
|
![]() |
|
Triša ovo je baš ukusno i meni nije bilo kiselo.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo i mene, svakako sam zainteresirana za kupnju desetak sadnica, s tim da ću ih saditi u vikendici u ogulinskom kraju, pa se nadam da neće biti problema. Sada imam maline i kupine. Nisam zadovoljna s kupinama, to su one bez bodlji, ali nisu mi dovoljno slatke, iako budu crne i same otpadaju.
Zato bi probala s tvojim tazberryma.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
zapisujem se za 10 kom.reci hočeš adresu odmah ili na proljeće i kada na proljeće.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
baš mi je drago da postoji interes za ovu biljku, s obzirom da je prilično nepoznata kod nas...ove godine smo prodavali po prosječnoj cijeni od 30 kn kg...tip je dolazio k nama po ovakve kutijice i odvozio na zelenu tržnicu...neke cure su mi rekle da su u Čakovcu takve kutijice koštale 12 kn (u kutijici ima cca 300 g).
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Točno ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
i mene piši za proljeće,za 20 komada sigurno! Baš super što ih imaš! Kako bi dostavili plodove? Koliko sam skužila i njih nudiš... po kojoj cijeni?
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
U! Super! Piši i mene prosim te za proljeće. Još ti bum rekla koliko kad napravim plan!
|
|
![]() |
|
zagrobaju=povaljenice??
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala miškopiško
![]() |
|
![]() |
|
to je postupak kojim najjednostavnije dobiješ sadnice takvih biljaka...na jesen iskopaš malu rupicu pored grma i spustiš vrh jedne grane unutra. zatrpaš i na proljeće ona nikne s druge strane van... odrežeš ju na visinu 30-ak cm i izvadiš iz rupe. To je sadnica. Kako je stručan naziv tog postupka, ne znam...tako to kod nas zovu. |
|
![]() |
|
šta znači "grobaju" ?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |