Dnevnik - Šeflera + Miha-M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 19> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odmori se-zaslužio si
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa po ovim prekrasnim zidićima vidi se da ste se naradili, a dalje - Iris je rekla sve.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bravo za vas
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
hvala na slikama predivne su.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
šefi čekamo slijedeću garnituru slikica , nekaj sam več osmislila i ja za svoj cvijetni raj - soryy temu sam vrbnila od tebe
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Već mi se sad toliko sviđa vaše djelo! A tek kad se zašareni!!!
![]() Želiš li još jedan poklon od mene? ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Želim!!!
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Deca, tak ste to lepo očistili i uredili. pa kaj morete gledati tu krasnu zemlju tak praznu? Šefi, kaj te ne svrbe tvoji "zeleni prstići"? Sad je najbolje vreme za sadnju trajnica. Pozdrav Bea
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Svrbe, svrbe! Ali zgleda da bumo morali čekati do proljeća!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ode šeflera na more....pa-pa šeflera....pa-pa miha
pazite se
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nismo baš totalno besposleni. Miha je prije kiše pokosio travu, a ja furt nekaj sadim i presađujem.
Sobne biljčice su ponovno dobile novu zemlju i one preguste su malo razrjeđene. Pelargonije su zapelcane pa bumo vidli dal buju zdržale do iduće godine. Sjeme se konstantno skuplja, a uskoro počinju i pripreme za hladnije dane! Idućih par tjedana bum pratila kakvo bu vrijeme tak da lagano počnem vaditi dalije. sobne biljkice ovaj vikend , ak se vrijeme ne popravi, sele u kuću, ali ak bu još toplo ostat će vani do daljnjega. U povrtnjaku više nema niš osim 5 kupusića i suncokret i cinije. Morat ću srediti jagode jer su se raširile i otputovale kod susjeda. A mislim da su i orasi lagano počeli padati pa i to treba skupljati. A i ljesku treba vloviti prije vjeverice, ak već nije poharačila sve! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Blago vama nikad mira nemate, uživajte jer brzo će zima, pa će kod vas pasti snijeg, a onda sanjkanje na vrećema - jupi.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Od proljetos, kad sam iznjela sobne biljkice van na zrak, muči me misao- kam sa svim tim biljkicama na jesen kad se razrastu!
Moramo napraviti novu policu! Moj majstor se tako ulovio u koštac prije tri dana sa izradom! Kupili daske, Miha odrezao , skrojio, i zašarafio i zakeljio. Ovaj čošak mora biti prazan ![]() Pa smo ga ispraznili ![]() Pa stavili novu policu ![]() ![]() ![]() ![]() I kad je bila gotova, sjeli smo na garnituru i gledali u "djelo naših ruku" do kasno u noć. Kao da je tamo od prvog dana usljenja. Ni tv nije bio zanimljiv, a Pičulja uživa u novom ambijentu. Sad nas gleda oči u oči kad sjedimo u dnevnom boravku! ![]() |
|
![]() |
|
polica gotova i puna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
Bravo majstori, super je polica, tu će imati cvijeće puno svjetla i ribica se neće buniti.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Svala vam čast! I ja se mučim istim pitanjem: kam pospremiti sve biljke...moram malo pokrenuti MM
![]() |
|
![]() |
|
A sad smo dobili viziju i za druge dijelove kuće! Mislim da bumo cijelu rekonstrukciju kuće napravili kak smo krenuli! Što nam u stvari i je cilj, na neki način. Htjeli bi da nam je sve u boji drveta. Crni namještaj me izluđuje- nikad se riješiti prašine!!! A osim toga otvorene police mi nisu klaustrofobične! Onak, kad se stave zatvoreni regali, mi je sve nekak preveć zakukuljeno!
A investicija u novu policu je bila 250,00 kn. Sve gotove letve i obrađene, čas posla! |
|
![]() |
|
Police su najljepše, ali su sakupljači prašine, pa uživajte u policama jer baš su vam prelijepe.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |