cleopatrina djela |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 16> |
Korisnik | |
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 18:19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vidim da je administrator ubacio moderiranje
evo pokušat ću ti popraviti
samo....jesu li ti ovako male slike
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
ma to je slikano mobom, a ja očito nisam nešt napravila kak treba, pa su sad ispale tako male. .eh, koma. .
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jel ih imaš u kompjuteru ? probaj ih ponovo uploadati
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
cleopatra, jako je lijepo, a najviše mi se sviđa čaša.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() super ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
cleopatra, jako su ti lijepi radovi...samo da su malo veće slike da se bolje vidi...
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Cleopatra,
sve izgleda jako lijepo ![]() Jedva čekam veće slike ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bravo...super su radovi
![]() što se slika tiče stavljamo slike veličine 640*480 i kopiramo Image code a ne Thumbnail....ali nema veze...to možeš drugi put
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
cleopatra radovi su jako lijepi ali mi se staklo posebno sviđa....
![]() Da li si išla na radionice stakla???
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Cleopatra,
upravo ovo sa tvoje 3. slike sam jučer učila u radionoci stakla ![]() Prekrasno...izuzetno dekorativno....ja se zaljubila na prvi pogled ![]() |
|
![]() |
|
išla sam kod nas u Čk na raionice, ali ovo sa frosti bojama i sa bojama za staklo nisam išla nigdje, to sam sama iz svoje glave napravila. .hvala na pohvala, a i savjetima za stavljanje slikica. .
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
cleopatra radovi su ti prekrasni,motivi na njima svi redom preljepi
![]() |
|
![]() |
|
m da. .hvala, hvala. .pa trudim se. .al prije bum bankrot nek napravim sve što imam u glavi. .
![]() |
|
![]() |
|
Ak te to tiješi....nisi jedina ![]() ![]() |
|
![]() |
|
joj, pa ne usudim se već ni u dućan, jer uvijek nekaj najdem kaj mi "treba". . ništa moram ja otvoriti svoju galeriju i sve bu ok. .
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
eto i mene u klubu |
|
![]() |
|
ništa, ajmo se udružit i krenut u otvaranje galerija, a koja neće otvoriti bu nosila radove k nama pa bumo joj prodavale. .
![]() |
|
![]() |
|
evo, ja podržavam ideju
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |