Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - skitnica uređuje cvjetnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

skitnica uređuje cvjetnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 19>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 08:51
Stvarno si brz,ja tek lukovice vadim van(tu mislim na kane,gladiole i sl.).Ajme kad ću  druge posaditismile39
Franjice,zavisi koje lukovice sadiš.Zumbuli,šafrani,narcise,tulipani...se sad sade,u zemlju naravnoWink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 19:02
kanu i dalije još nisam izvadio,čekam novi val hladnoče.vjerojatno onda bude zahladilo da ču morati vaditi.što se tiče gladiola imama ih samo par,a njih sam posadio dublje kao što je uradio mislim voki.pa da probam hoče li prezimiti vani.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 19:04
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot151.gif" height="60" width="60" align="absmiddle" alt="smile98" />Da se manje "skitaš" bilo bi i više u pravom smjeru

neda junačko srce mira
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 20:13
Skitnice probaj s lukovicama zumbula , probat ću i ja u kući da vidimo dali ćemo imati sreće da nam procvjetaju za N.godinu.

Treba u cvjetarni nabaviti preparirane lukovice (tako piše u knjizi-ma što to značilo), i one su spremne za ranu cvatnju, s time da se drže u tamnom i hladnijem mjestu dok ne bace cvjetni pup, onda se stave na toplije mjesto, recimo prozorsku dasku ustvari negdje gdje ih vidiš, ali na svjetlo i u knjizi je predivna slika kako cvjetaju (zumbuli i šafrani), piše da mogu i tulipani, ali neka niska vrsta, opet namjenjena za raniji cvat.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2008 u 20:24
kikina evo slike o kojo sam ti pričao na kavici

mi smo djeca cvijeća
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2008 u 21:07
Pa, mogao si nam uslikati i kaj se nalazilo u onoj vrećici koju si držao tako nasmiješeno!!!!
Čujem da ćeš puno smile57
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2008 u 20:18
slike slijede.do mraka sam sadio pa je bilo več kasno za slikanje.ja smatram da slike ljepše ispadnu po danu.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
kikina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 157
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2008 u 22:10
stvarno predivnosmile94 ma nemam taksta.probudiš se ujutro i piješ kavicu kakav pogled.raj za dušu i tijelo.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2008 u 09:32
cekam slikice
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2008 u 12:13
dakle krenimo redom.ruže

pa još ruža sa lavandom i ružmarinom.

mi smo djeca cvijeća
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2008 u 12:14
ovo su kikine trublje

[IMG">http://img84.imageshack.us/img84/hpim1734wm7.jpg/1/w299.png" />

ostatak če još malo pričekati kad ih posadim jer nisam imao više vremena jučer.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2008 u 12:18
od susjeda sam dobio šipak ili nar kako se još zove.nadam se da če se primiti pošto je dosta veliki.

mi smo djeca cvijeća
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2008 u 17:59
Skitnica,ja ti predlažem da sadnicu ruže pokriješ ili staklenom ili plastičnom flašom.Bilo bi dobro da to napraviš i ružmarinu i lavandi jer je puno veća vjerojatnost da će se primiti.Ja ih nikada,mislim na ruže,nisam pelcala bez flaša.Sad kad si ih posadio,zalij ih ,poklopi flašom i ne diraj do proljeća.
Bez flaša bi se mogle smrznuti,snijeg bi ih povaljati mogao,ako imaš krtice one bi ih nadignuti mogle...
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2008 u 18:18
napraviti ču mali plastenik i tako ih zaštititi,a krtica nema puno pa se nadam da ih neče napasti.uglavnom hvala na savjetu.bit če ruža,bit če ruža
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2008 u 21:06
Što drugo poželjeti nego da ti se sve primi, a ona slika od 3.10. zaista je prekrasna.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kikina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 157
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 08:40
smile141lijepo to tebi ide.svaka čast.iskreno zavidim ti jako.Clap
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 20:42
super...uzivam da gledam kako se stvara vrt
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 21:12
svi se mi trudimo a priroda če reči svoje
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 21:44
gde ces posaditi koraljne zvoncice?U polusjenu ili?I ja sam kupila jedan i jos cekam da ga posadim
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2008 u 07:37

ma super,

sve je već sad lijepo a kad to u proljeće krene...a ono da te žena ne razumije tak ni mene MM ..a jesi luda .. al meni su djeca već velika pa ih zaposlim.  mislim da ću ti maznut ideju za jezerce pa ću te zagnjavit za detalje al to kad dođe vrijeme....e i kolko sam skužila da si iz Zg a di si nabavio ono krasno kamenje?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.