Moj vrt u nastajanju |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 27> |
Korisnik | |
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Silvek samo ti kupi bugenviliju pa ćeš u hodu sve zaključiti
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Fermina australijska emigrantica prava je ljepotica, a i ostalo ne zaostaje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Kak to misliš ciklame same dolutale u vrt? Baš su ti prekrasne tak pune cvijetova....a bungenvileja...prekrasna...jednog dana bum ju i ja imala, kad proučim njeno prezimljavanje kod nas...
|
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Evo, da vidimo što ima novo.
Ciklame same zalutale u moj vrt: ![]() ![]() Čuvarkuća se uselila u prirodnu kamenu vazu: ![]() Fuksije imam prvi put pa ako nisu baš nešto... ![]() Emigrant(ica ) iz Australije, u punom cvatu: ![]() ![]() Moja miljenica, bugenvileja, dobro napreduje: ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
I ja!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
naravno, ja se setam po vasim vrtovima redovno,i uzivam
![]() |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Hvala,Anaida.Onda ću morati staviti još koju slikicu.
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
More, more... Sve je drugačije a opet sve isto... Biljke, plodovi, zemlja, ljudi..
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Naravno da ušećerim kore od naranača i limuna.Grickaju se zimi uz TV ali isto tako dobro dođu u kolačima.
Kumkvat ti je posebna vrsta malih agruma.Plodovi su okrugli ili duguljasti a veliki kao manja šljiva.Jedu se sa korom kad su dobro zreli, u kasnu zimu ili rano proljeće.Stablo ne naraste veliko ali ja imam jedan primjerak rijetko velik. Napisat ću jednom nešto o ovom lijepom i zdravom voću. ![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
...ili koru ušečerit i grickat zimi preko blagdana :))...ma šta nisu bili neki južnodalmatinski specijaliteti u starija vremena...ušećerene narančine i limunove korice?!!.... ti voće pojedi a nama pošalji odpatke :)))...koru... :)))
...fermina, a šta je kumkvat? |
|
![]() |
|
Da, baš tako.Imam puno vrsta agruma (slikice ću staviti kad sazriju ),
limuna, naranača, grejpa, mandarina, klementina, kumkvat... koje nikada
ne prskam.
Užitak je jesti takvo voće kad slobodno možeš zagristi koru ili je naribati u kolač. ![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
to je ono što bi rekli ekološke
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Da si bliže, zašto ne. ![]() Trebam naglasiti da ja moje voćke ne prskam pesticidima pa sam tim više ponosna na njih. ![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
slike su prekrasne i sudeči po slikama vočke su zdrave.bilo bi lijepo omastiti brke
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Zapravo ti mogu poslati ukorijenjenu Podraneu, pa ti si joj otkrila ime.
Još je namjeravam zvati Podranea hana.
![]() Pošalji mi adresu na PM.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ah, ta jesen!
U meni budi posebne osjećaje....
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ja sam ti blizu Varaždina ali nemoj da te to sprečava da mi pošalješ koju reznicu
![]() |
|
![]() |
|
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |