Andrein dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eh da...tako sam ja vodila rat sa susjedovim psom..točno se pored ruže odlučio istovariti,a poveći je pesek
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Nije da se ništa ne radi po vrtu, samo što nažalost ja ne radim!
![]() Sveki je opet u akciji kao i prošle godine, pak za 1 m skraćuje svoj vrt, sasjekla brajdu koja je bila oko terase, a nije baš niti rađalo grožđe, pa zasadila nešto ruža, alisyuma i kaj ti ja znam kaj, naravno dodala još kamenja da to ljepše izgleda. Takve akcije je drže pokretljivom sa svojih 73 godine. Naravno da su nam ideje različite, ali ja sam izabrala svoj kutak u sjeni borova i tam sam ja gazda, a kad u formu dojdem idem joj pomoći. Alergija me dosta omela u mojim planovima, pa... doći će proljeće i sve ću ja to nadoknaditi. Jedino moram što prije staviti u zemlju lagerstermiju dok nije kasno!!! ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma do proljeća si ti ko nova...a onda kad navališ sve će frcati
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Pak nisam izdržala da ništa ne delam po vrtu!
![]() Ali, tako sam se dobro zakamuflirala sa dvojim rukavicama, tako da sam uspjela uz pomoć moje curke očistiti dosta ocvalog cvijeća! I baš sam ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Nedaš se ti alergiji, ma kužim te 100%
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sad kad su mi ruke "koliko toliko" OK, uspjela sam iskopati gomolje dalija da ih pospremim. A i tegle za spremanje u podrum sam približila vratima, tu im je toplije neg na terasi.
![]() Sad čekam buče da ih stavim na terasu! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dakle veliko pospremanje je počelo, biljke se polako spremaju za zimski san, a na proljeće kad sve izneseš van ima da osobno dođem poharati opet nešto. Vidiš s kakvom ludom imaš posla - nikad mi nije dosta.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
triša a što da ja za sebe kažem.nisam ni znao da postoji toliko cvijeća koliko sjmena sam užicao.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() Hvala dugokosa! Sutra se primamo posla!!!! ![]() ![]() Slike bum stavila u svom vrtu!!! |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Lijepo te čitati, uživam što si opet u akciji, ne daj se - vidimo se na kavii početkom slijedećeg mjeseca!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Andrea, po noći radiš, po danu djeca i škola, a dnevnik navukao paučinu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Otkad mene nije bilo ovdje!!!
![]() Danas malo odstranila grančice borove, naravno sve ih stavila kod hortenzije, a i rodendrona. Vidjela kaj je sve prezimilo i jako me to razveselilo. Ćak i jedna dalija koja je ostala u zemlji potjerala lišće! Izvirio bake bee delfinium, lonicera je pružila mlade grančice, brankin ukrasni grm se super drži, ma baš sam hercik. Vrt je dosta u hladu, pa tako da kasnije proljeće stiže u moj kutak. ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Lijep pozdrav!
Drago mi je vidjeti da se budiš iz zimskog mirovanja. Jesi mi stigla u susjedstvo? |
|
![]() |
|
O, ne, nažalost! Drugi jesu, ali nisam među njima. Mene ipak čeka dalja destinacija, još ne znam kuda.
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Joj, onda ništa od moje prve forumaške kave!
Baš sam žalosna ![]() A ništa dogovarat ćemo onda paketnu razmjenu, ili ćeš možda biti na proputovanju kroz moj grad... |
|
![]() |
|
Danas sam promijenila zemlju mojoj draceni i sablji. A i u vrtu sam prihranila rodendron i ostale trajnice!
|
|
![]() |
|
Evo danas između odmora od kiše uspjela posaditi campanule dobivene od Bergenie. A onda se ipak odlučila i posijati kadifice u vrt.
Sutra presađujem biljkice na poslu. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kod mene danas ije padalo,al ni pored toga malo sam esto ceprkala po vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Naravno da jučer nisam stigla promjeniti zemlju lončanicama na poslu, ali zato sam bila malo doma vrijedna.
Dobila sam 2 grmčeka kurike i koraljiku, pa sam im našla mjesto u vrtu. Malo presađivala ljubičice da se vide. A i zeznula se presađivanjem digitalisa misleći da je rudbekija. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |