Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 120121122123124 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 21:28
moj grmić pistačija je do sada narastao samo 7-8 cm,nadam se da će sljedeće godine malo ubrzati jer inače ovim tempom će plodiće brati moji unuci
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 21:27
kako je mala Lavandica,da li je ozdravila.šteta za agavu ali što se mora mora se,hvala na lijepim slikama.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 21:24
ja lijepo kupila drva za zimu i složila ih kad onio fino opet zatoplilosmile117izgleda bu snjega samo na TV
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 21:18
krumpirko ima tako lijepe cvijetiće da nemogu izdržati da ga ne slikam
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 21:16
sirotica..nikako da je uhvatim sa otvorenim cvijetićima jer imam užasno puno posla preko dana
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 21:12
ljetni jorgovan mi je mali ali evo na kraju ljeta je uspio i procvasti Big%20smile fino miriši navodno ima i bijelog ali ga još nisam nigdje vidjela
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 21:09
čuvari su preživjeli ovo sušno ljeto
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 21:06
agava se još drži ali nažalost sam dogovorila njezino rušenje,vrlo je visoka pa se bojim ako dođe kakvo nevrijeme da će ju srušit baš na onu stranu koju netreba
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2008 u 10:35
pa i nisam ga baš očerupala,uvijek imam viška..pa kad nešto trebaš a ja imam na raspolaganju sam i naravno moj smile222 u prijevozu(znaš na kog mislim..stvarno je duša od čovjeka..reko je da još nemože vjerovati da par biljčica nekog može tako razveseliti)
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2008 u 22:36
Duda-Lave ima predivan vrt i predivne biljčice ali i predivno srce :O))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) smile79....upravo mi je večeras stigao paket sa njenim poklonima i ova darežljiva divna žen očerupala je svoj vrt za moj osmijeh , koji sad ide od uha do uha!!!!! raspući ću se:O))smile71 puno, puno ti hvala!!! :o)).... alojice ćenaravno dobiti svoja imena a svake sugestije su dobrodošle :O))))))))))))))))))))))))))))..... a origano, sekulenti i djetelina su pre-pre-pre divni.....smile198puca me neki jaki hormon sreće :O)))))).... uuuuu!!!smile188
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 21:43
Pa nemam pojma, ako si u mogućnosti    probaj, ako ne probat ćemo zeleni dio. Možda bi bilo najbolje da ih ti ukorjeniš, pa kad uspiješ da mi pošalješ. Ako ti treba hormon za zakorjenjivanje imam cjelu bočicu, pa ti mogu malo poslati - nemoj kupovati, jer mi ne treba toliko, a toga se jako malo troši.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 21:37
smile126TRIŠA NAŠLA SAM BIJELU LANTANU ....imam samo mali problemčić nalazi se na nezgodnom mjestu trenutno jako prometnom(traje big game fishing) he kad to prođe pelceri su mojiWink,e sad da li ti pelceri moraju imati i malo drvenog dijela?
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 21:32
Triša nisam znala da postoji i bijela?
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 21:32
skitnice to ti je s Kornata ali vidla sam po časopisima da toga ima i na Siciliji..neznam šta je ali možeš dobiti zajedno sa bananom Smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 21:30
prodaje teglice pelcera koji to više nemogu biti jer su im teglice premale a ona ih ne prebacuje sve u veće pa su cijene pristojne ,a vidi se plastenik odma s ceste.Znači u smjeru od ŠIbenika prema Vodicama pa u Vodicama iza pumpe na prvom križanju skreneš lijevo naći ćeš se na staroj cesti za Tribuj i to ti je za 5 min tamo tel : gđa Mira 091-5215600 ili suprug g Tome 091-5215623  najbolje da ih nazoveš prije nego što dođeš da vidiš kad su tamo Smile

Na vrh
anagalis View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 324
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anagalis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 20:24
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

anagalis,pronašla sam mali plastenik- rasadnik na staroj cesti Vodice -Tribunj pa od tud sve moje lantane...ima dosta cvijeća ..sad se riješavaju teglica ..hehe pa pokušavam skočiti do njih.Ja imam ovu lila,žutu i naranđastu  tu koju ti spominješ nemam.Ja ću upiknuti par grančica..pa koja se primi tvoja je Wink  

Da li je plastenik pored ceste, vidi li se iz auta?
Kakvih se teglica rješavaju?
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 21:17

[IMG">http://i510.photobucket.com/albums/s348/Duda-Lave/slikezacvijetforum011.jpg" />

reci mi da li je to biljka kao ona na 4 str.ako je da li si to uzela iz prirode ili je to neki hibrid.pitam zato što kad sam išao na pag uzeo sam je iz prirode,ali nisam ni slutio da tako cvjeta.naravno ako je to ista biljka.u svakom pogledu nešto prekrasno.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 16:45
Vjerovala ili ne u cjeloj Rijeci nema za kupiti lantane, daj ako imaš bijelu probaj zapelcat za mene ili mi kupi, ako ima, pa ću ti poslat lovu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 15:39
anagalis,pronašla sam mali plastenik- rasadnik na staroj cesti Vodice -Tribunj pa od tud sve moje lantane...ima dosta cvijeća ..sad se riješavaju teglica ..hehe pa pokušavam skočiti do njih.Ja imam ovu lila,žutu i naranđastu  tu koju ti spominješ nemam.Ja ću upiknuti par grančica..pa koja se primi tvoja je Wink  
Na vrh
anagalis View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 324
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anagalis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 21:45

lantana,ove godine sam ih prvi put zasadila,za sada su ok

Dude, vrt ti je FANTASTIČAN!
Di si nabavila ovu lantanu? Nikad nisam vidila ovu boju.
Mogu se ogrebat za reznicu?
Ja imam žutu, rozu i narančastu pa se možemo minjat.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 120121122123124 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.