Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 243> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cvijeće je prekrasno i puno vrsta imaš Triša. Neprestalno radiš i nadopunjuješ cvijetnjak.
![]() Anaida, moje niske kadife su dosezale i do koljena, ali su bile bujne. Možda ima još niža vrsta, pokušaj zamoliti na forumu ako itko ima takve. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Bas je lijepo vidjeti Hebe variegata u tvom dvoristu
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
To je otpad kod klesara koji rade mozaik , pa sam još davnih vremena sve to platila nekih 100 maraka, što nije bilo skupo. Hvala Rijeki, što je okrenula slike kako treba.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Felicija predivna,kao i plumbango
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Radove sam ukratko opisala u dnevniku, a ovdje stavljam nekoliko slika.
![]() ![]() Ovdje je dio posuda sa lukovicama koje bi trebale cvasti u proljeće
![]() Ovo su mislim uspješno zakorjenjene mladice jasmina, fuksije i arauje
![]() Još uvijek ima dosta cvijeća koje neumorno cvate:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Trišice naša, predivne slikice, kao da smo još u danima ljeta... A posebno je za svaku pohvalu kad kažeš da si od klesarskog "otpada" stvorila tako lijepi detalj vrta - stazicu!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Smrcko, ja bih još niže kadifice. Tako da mi samo obrube otočiće cvijeća a da se iza njih normalno vidi drugo cvijeće.. Zna li netko koje su naj, naj, najniže??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Triša ča je ovo, ča se je leto vrnulo va tvoj vrt. Molin sa spraviš seme od oveh predivneh narančasteh ciniji- to su visoke ča ne?. Ja iman crvenu, roza i lila. Vidin krizantemice su već na balkone - super
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve je super i sve je za pet kad si triša i voliš .......
![]() Onaj plavi plumbago........... moja tiha patnja............
|
|
![]() |
|
E pa sad moram slikat jedan po jedan i onda ćeš mi lijepo za svakoga reći što je što.
Ustvari to mogu i isprintati pa doć k tebi na kavu da ne zamaram cijeli forum, iako zešto ne - možda bi još nekome dobro došlo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
...evo me
![]() ![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Hvala svima. Ove moje kadifice ne prelaze 20 cm, ali mislim da ovisi i o položaju na kojem se nalaze, ovih nekoliko sam kupila gotovih malih i bile su u dosta sjenovitom položaju, dali možda zbog toga nisu narasle veće, odnosno više.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Triša, stvarno prekrasno...cvijet na cvijetu
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Triša, ono zeleno se zove Lampranthus spectabilis i manji je rođak mesembryanthemuma kojeg imaš. Joj što volim ovo ime, još samo da ga naučim izgovarati. Ono crvenkasto smeđe je sedum nussbaumeranum. Pa ovaj je skoro isto tako dobar. To mu je prirodna boja, ako ga budeš po zimi držala u kući, pozeleniti će ali nije važno.
ao mi je ali onom stabalcu što sam pričala je otpalo lišće pa nemam što slikati. Vidit ćete na proljeće. ![]() |
|
![]() |
|
Je baš si me nasmijal - ne znam ih sad više okrenut, a zaboravila sam prije nego sam ih stavila da prebace na photobucket, ali ima netko tko to zna i može - mislim da je to Rijeka53, pa neka ih okrene, svakako bi bilo ljepše.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
meni to liči na botanički vrt sa cvijećem
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Svima nam dobro dođe, Triša, samo slikaj i copy-pastaj
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Kod tebe uvijek sve bogato, rascvjetano i puno k'o oko.
![]() Staza mi je baš simpa. Gdje si nabavila takav plosnati kamen? Trebao bih i ja par komada za jedan puteljak preko pošljunčane površine
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja imam te niske zute,ne bi trebale rasti vise u visinu.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće, sve ljepše od ljepšeg. Dragoljub ti još cvate, mog je mraz dotukao. Malo sam iščašila vrat gledajuć okrenute slikice.
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |