moja vrtna slagalica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Zna ježić gdje je dobro!!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
novi detalj ti je
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
....i ja i ja bin jednog takvoga da mi sece po vrtu
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Presladak je. Bio je i u mom dvorištu, ali ga Triša ganjala, pa sam ga odnijela u dvorište susjedno dječjeg vrtića.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ježeva kućica
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bodljikavi slatkis! i moja majka je naisla na jednog takvog bodljivka u senu
![]() |
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Vrijedne ruke sve mogu... samo naprijed i uživajte!!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
koji predivan vrt
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Skitnice vrt uređuješ sa velikom ljubavlju, a cvijeće ti tako lijepo vraća.Kada to sve vidim imam osjećaj da je kod tebe tek došlo proljeće, a kod mene jesen u punom zamahu.
Travnjak također lijep i velik!!!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ima Smrcko pravo!!! Travu k meni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kako nemaš što pokazati? Prava milina. Za tu travu bi neki ubili, voćke, ljuljačka. Ja sam se nedavno krišom ljuljala na dječijim ( a možda su i za odrasle, jake su). Koja uživancija, a tek skočiti u letu, baš sam zločesta. Tu treba samo vrtna garnitura i piti kavicu. Kad imaš dobru predispoziciju, lako je napraviti krasan vrt. Treba samo vremena i ovo
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
ma ljudi , pa čini mi se da ste rekli da ono- imate mali vrtek , a gle ovo , vrt od pola rali još i vočke , ma ludilo , trava je prekrasna samo još da stigne i nađe pravo mjesto pampasica iz siska
|
|
![]() |
|
Skitnice, imaš ti već sada što pokazati!! I moj je vrt, tj. okućnica još mlad, ali već smo ove godine i ja i on puuuuno narasli, tako da tebe to isto čeka od idućeg proljeća...
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasan travnjak, ali isto će tako biti i lijepi cvjetnjak, bar djelomično.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
kikina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 157 |
polako,ali sigurno skitnica napreduje.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Cvijeće je prelijepo, kao da kod tebe tek dolazi proljeće.
Stavi nam i malo slika dvorišta, da vidimo sve ljepote. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |