Tražim sjeme Astera - Zvjezdana |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 22:40 |
Hej ljudi zar vi zvjezdane trajnice sijete iz sjemena? Nije li to jednostavnije i brže sa korjenjem? Imam niske roza-lila, pa tko želi neka se javi na pp.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
josipa može i meni malo
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
ovo ljeto ,jesen ću skupiti sve vrste sjemena zvjezdana pa ako do tada ne dobiješ poslat ću ti.Imam Imam ljubičasti kao ovaj Jelenin na slici ,tamno ljubičasti ,ciklama i mislim bijeli .A imam i one niske astre.
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
evo,ovo je moj...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malosrce ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
hej imam ja isto, niski (lila) i visoki - nijansa do dvije tamnije boje od niskih)
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
ima ti ja ...visoki... ali još cvjeta....
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ja imam dosta sjemena jednogodišnjih, javi se na pp ako te zanima
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja nisam skupljala sjeme ove godine no astera-trajnicu imam pa ti to mogu dati.Javi mi se na privat sa adresom
![]() |
|
![]() |
|
mstima63 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |