OTOK - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 20212223> |
Korisnik | |
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Decorglass Marabu
|
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
prekrasni radovi, Otok, jako mi se sviđaju |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
otok....prekrasni radovi.....
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Baš super izgleda ovo cvijeće!!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Ali uskoro idem kupiti taj aranžman za Svi svete pa ću je svakako pitati, a možda čak i poslikam ono što kupim, jer ruže izgledaju savršeno...(možda dobiješ neku ideju)
![]() |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
mogu ti reči da je tvoja izmišljotina mrak nikad se nisam tak nečeg dosjetila,sa svijećama sam samo pisanice farbala
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Svima hvala na pohvalama, nekako nisam bila sigurna, meni se sviđaju, ali to ne znači da su radovi dobri. Prijateljice su ih također hvalile, ali tko će ti onako u lice reći da to nije dobro.
Ja te radove radim u ciklusima, pa kad mi to dosadi, prelazim na nešto drugo. Sada tražim nove ideje, imam već nešto novo u vidu - fimo masa. Što vi još radite - treba mi ideja, onda ja to već radim po svome Što vi još radite |
|
![]() |
|
Otok, radovi su ti super!!! Svi do jednoga!!!
Ali... kada ih stavljaš slobodno stavi veće da se ne mučimo dok iz povećamo.
Ovo sa ružama je odlična ideja!!!
|
|
![]() |
|
Dugokosa, ruže od voska su neka moja izmišljotina, ali sve moje kolegice su lani za rođendane dobile po buketić i bar kažu da su im se svidjele.
Treba ti : kreppapir - najbolje bijeli i to onaj malo deblji, bijele obične svijeće i svijeće u boji kojoj želiš, grančice iz prirode.
Radi se ovako:
izrežeš pravokutnik kreppapira , pa ga preklopiš tako da dobiješ jednu traku. Traku nagrišpaš (nabereš) i čvrsto ju privežeš na grančicu nekom špagicom. Da bi se formirao cvijet malo razvučeš rubove kreppapira.
Svijeća - vosak se rastopi na štednjaku u nekom starom lončiću. Uzmeš obične bijele svijeće, a možeš dodati i malo neke svijeće u boji - crvene, žute. Zatim umačeš formirane ružice u rastopljeni vosak, kada se vosak malo stvrdne, ponoviš postupak. Da dodbiješ lijepi buketić, nabereš još malo raznih travki , grančica, nekih plodova, pa i njih umočiš u vosak - dodaš malo zelene svijeće.
Treba dosta voska, ali ostatke ne bacaj, ponovno ih se rastopi, pomiješa i dobije nove nijanse.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivno, predivno, predivno, da si mi bliže odmah bi došla po koju ribicu na tanjuru, a i suncokreti su me oduševili.
Samo nastavi tako
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
daj mi reci kak su rađene ružice od voska to mi je totalna nepoznanica
a za sve morem reći ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otok tek sam sad vidjela, ma oduševljena sam s tvojim remek djelima, ali morski konjići su moj favorit - predivno.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() Sve je zaista prekrasno ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Predivno!!
![]() |
|
![]() |
|
hobotnica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 52 |
Ne mogu izdvojiti ni jednu kao favorit, sve mi se sviđa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
meni je sve predivno...ovaj suncokret, pa konjić, pa mozaici...ludnica
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 20212223> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |