Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rijeka
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rijeka

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 58>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2008 u 19:11
Slike su predivne!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 19:58
Neki dan prošetala sam riječkim botaničkim vrtom i snimila za vas:

Ovo je samo uvod u bilje - prvenstveno s ovog područja, koje je obilježeno i uredno zasađeno, iako vjerujem da malo riječana ikada posjeti ovo mediteransko carstvo.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 20:25

ponosna ja as sako leto ren sa mojom pahuljicom , jedino nonino, eto mi kao fol sa unucima idemo okolo pa i sami svasta naucimo i vidimoApprove

Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 23:24
Sramota mi oči pokrila, ali gdje je taj botanički vrt. Je li to bivši zoološki vrt?
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 23:32
ispod moje kucice.....dada to je sada flora i fauna muzej, interesantno, nutra  ima sega hodi pogjedati .....
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 23:52
Se ti spametiš onega vuka Dijane, ili si premlada?
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 23:53
Ja, ili medvida Marjana?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2008 u 09:00
Kako se nebi spametila Vera. To ti je baš tamo - stavit ću i biljke koje rastu u dvorištu - ma baš je zgodno. Uredili su i fotelje (vidi se na slici) i tendu u obliku jedra, baš je zgodno za sest, samo fali kafe, no to moremo donest va termosici, ustvari donest će nam Rijeka, ona je najbliže.
RIJEKA

Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2008 u 12:57
Originalno poslano od člana vera4 vera4 napisao:

Se ti spametiš onega vuka Dijane, ili si premlada?

...ah ovo   p r e m l a d a   mi se jako pjaza, ne ne sjecam se ali to te ne treba brinuti ja se ne spametim punoooooooooo tegaaaaaaaa, sada je jedan veli morski pas.
Rekla je korijenko da rabi poc i va crikvenicu as da je tamo isto nes vezano za biljkice, rasadnik ili tako nec i to nes najvece va hrvackoj , ha tako blizu a tako daleko. Ispada da stignemo prije nes vizitat kada je dalje leh kada je blize.

p.s.

trisa kafe se vec kuha.......
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2008 u 13:08
slike su predivne!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2008 u 16:02
Evo nastavka - prva slika biljka, a druga naziv - nije moglo drugačije.
Negdje je sve na istoj slici, ali to nije ni važno.

RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2008 u 21:53
setnja je bila bas prijatna
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2008 u 09:37
Triša; hvala za ovako lepe sliki, žalosno da puno nas nema pojma ča imamo va grade ili va bližoj okolice.To ti je tako, kad se otpre neki novi kafić al oštarija si znaju i se je krcato, a za ove prirodne ljepote ko da ne marimo. Sreća da imamo forum da moremo čuda lepeh stvari doznat. Va ovu šetnju, va botanički vrt obavezno ću poć na proljeće Smile
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2008 u 18:36
Vidi, vidi kako se otkrivaju kutci nših ljepih gradova!
Bravo teta Triša!

baš mi je drago da Rijeka ima jedan takav kutak. A sigurna sam da bute nam skoro još nekaj takvog isipale iz rukava!

Tu se igramo

http://satyninabajka.blogspot.com/
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2008 u 15:10
Malo u predahu, "protegnula sam noge", obišla u vašem društvu Rijeku i okolicu.
E baš volim svoj grad. Pozdrav svima smile126 iz predivne Rijeke
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2008 u 14:20
.....znaci pojacanje na rijeckoj kavici, lipo lipo
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2008 u 16:57
Evo kako izgleda gradilište ceste D-404, zbog koje će Rijeka uz već postojeće prometne čepove narednih tjedana biti u prometnom kolapsu.

Sasvim blizu gradilišta u Rječini "parkirana" je naša barka (plava cerada) pa mm obilazi svakodnevno da joj se ča ne dogodi - ne daj bože.

RIJEKA

Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2008 u 18:36
???????????????????  nema slikice !!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2008 u 18:44
Originalno poslano od člana rijeka53 rijeka53 napisao:

.....znaci pojacanje na rijeckoj kavici, lipo lipo

Možda vam neću biti baš neko pojačanje, ali podrška i učenik (malo stariji) svakako Wink
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 10:15
hehehe ako jos nisi  "ukapirala" mi smo na cvijetnom forumu i kao i rozice nemamo dobi, a one ke nam dugo traju volimo jos vise. Tu je najvaznija  humanost, dobra volja i ljubaf za cvijece Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.