Goga-zg nudi i traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala...jedva cekam 9 mj...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
hvala draga.adresu šaljem na pp |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
tatjana43,na popisu si.trebam tvoju adresu.sjeme šaljem krajem 9.mj.
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]()
smijem li se zabilježiti? ![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
zapisala sam mammu,maslačka7,zrinku,anastaziju i rosu2 za sjemenke.cure sve ću vam poslati, ali tek sredinom devetog mj.kad se vratim s godišnjega.
veliki pozdrav ![]() imam još za ponuditi: kokotić jednog.i traj. noćurak,žuti rudbeckia bijela |
|
![]() |
|
ok shasha.može i sjeme.
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hoćeš sjeme lantane?Ne znam jel bum imala dosta reznica no budem te imala u vidu
![]() |
|
![]() |
|
evo moje ovogodišnje ponude sjemena.
žuta rudbeckia roza rudbeckia crnooka suzana,narančasta ukrasni duhan kadife niske, narančaste pakujac,plavi crnika,bijela noćne frajle,šarene slak,ljubičasti i rozi lan gazanija dragoljub tražim reznice abelije i lantane,te ako netko ima visoke anemone. |
|
![]() |
|
kupujem staklenik-plastenik manji ( cca 2 x 3 m ) .
|
|
![]() |
|
balalayka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 102 |
gogo,
imat ćeš i pakujac, već putuje prema tebi
![]() i to mješavina svih boja,
pozdrav cure i lijep vam dan želim!
|
|
![]() |
|
manči.imam sve osim pakujca.javi kaj hoćeš.
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...balalayka...imam sjemenke judinog drva, pa mi pošalji adresu....imam i pasifloru...
|
|
![]() |
|
balalayka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 102 |
ufff...jutro svima:) sad sam tek i ja vidjela da čitam stare postove:-) nisam se još razbudila no pasifloru i campanulu bih rado udomila ako netko ima viška:)
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...goga , da li još uvijek vrijedi ona ponuda i potražnja sa početka teme - 21.10.2008??
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Nešto će se amarilisa nači. Dali da donesem u četvrtak na kavu ili kojom drugom zgodom? I lijepo zalijevaj bor!!!
![]() P.S. Još uvijek se slatko nasmijem! |
|
![]() |
|
tražim lukovice amarilisa ili hippeastruma.ako ih netko ima previše ,ja bi ih rado udomila.
![]() |
|
![]() |
|
stigao je paket.puno ti hvala. sad idem u vrt posaditi tvoje cvijeće.trebat će mi baterija,
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
draga,ti stigao paketić?...već je trebao...javi mi da znam....
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
znam,draga i meni su najslađa ta iznenađenja u paketićima...kad mi je SilveK poslala brdo sjemenčica uz ono kaj sam naručila svisnula sam od sreče
![]() ...nadam se da će ti se svidjeti... ![]() |
|
![]() |
|
jelena.jedva čekam da vidim kaj si mi poslala. lavanda i ružmarin te čekaju ja ću ti ih ispelcati.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |