proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 81> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ja sam stavila da vidite, ali onak 100% nisam zadovoljna...
Budem još vježbala...
Točno je da sam oko motiva trebala staviti neku drugu boju!!!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
te kombinacije boja su ti stvar ukusa...ja recimo, volim kontrastne kombinacije tako da bih ja vjerojatno stavila sa crvenim cvijetom bijelu, sivu ili crnu boju, a kroz pukotine opet crvenu....al svako voli nešto drugo...bitno da je tebi lijep i da si ti zadovoljna
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Slažem se....podloga ti je IZVRSNA..lak super raspucao-....zaista...ali motiv ti ne dolazi do izražaja ![]() Jesi ga pobojala odostraga sa bijelom akrilnom? Možda zato što je i podloga i motiv slične boje. Probaj u buduće u takvim kombinacijama malo oko motiva preći sa nekom svijetlijom bojom...a onda nastavi kao u ovom primjeru, sa crvenom ![]() |
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
ja volim kombinaciju boja koje inace ne idu zajedno, tak da ja mislim da cvijet bas zbog toga dolazi do izrazaja
![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
meni je ok tako...ali to je već stvar ukusa
![]() ovo zadnje je tacna ? mislim da bi joj pasalo da bude sjajno lakirana
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Meni se čini da sam ipak malo fulala, jer mi cvijet ne dolazi do izražaja...
![]() |
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
evo novih, lijepih radova
![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
božuri, su stvarno super, stopila ti se salveta s podlogom, bravo
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
ova roza kombinacija mi je preprekrasna,anđeli također..
![]() |
||
![]() |
||
|
Ovo je super! Roza je definitivno moja boja (valjda zato sto je nisam volila kao klinka
![]() A kakav to gel spominjes kod izrade tanjura?
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
ovo si totalno pogodila
![]() |
||
![]() |
||
|
Hippy zlatna je kao završna boja. Pvo sam stavila gel pa ove svijetle boje (pomiješane) i na kraju sam prešpricala zlatnim lakom. I sve se vidi normalno ali mi je fotić otišao k v... pa se ne vidi dobro...
A što se tiče dogovora on ostaje!!!
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Iako roza, definitivno, nije moja boja
![]() ![]() ![]() Kod zdjelice ti je zlatna bila podloga? Pa kako ti se je onda raspucala? Btw, za one koji misle da sam prepotentna guska ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
To je točno, ali imala sam one veće tanjure, a tu mi je taj lak jako malo raspucao, što mi se uopće nije svidjelo. Općenito mislim da na staklu ljepše izgledaju te velike pukotine, nego male...
![]() |
||
![]() |
||
|
i ja sam dobila samo jednu...napravila sam od nje dvije kutijice...na mojim slikama su, jedna je sa ovim crvenim cvijetom, a druga sa drugim cvjetićima
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |