JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 58> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jao daj da ti kupim avio kartu----ja cu mijesiti i farbati a ti me masiraj...rado bi ti bila model....hehehe i ja sam maser i trener fitnessa i body byldinga...........sa umjetnickom dusom koja voli boje i kalupe i platna----posebna sam ti ja vrsta
hvala mila na ponudi sad mi je vec malo lakse-kak da si me malo izmasirala
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Steta kaj nisam blize, upravo sam zavrsila tecaj masaze i bas bi mi trebali modeli za vjezbati.
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
tijesto ja radim po prilici ali otprilike za jucer - veca kolicina:
4 salice brasna
2 salice soli
1,5 slaica vode-s tim da vodu postepeno dodajem idok ne dobijem lijepo tijesto
ono sto ostane tijesta stavim u vrecu i cvrsto stegnem i moze stajati par dana dok ne dobijem novu inspiraciju
nekad stavim malo ulja, ali ovaj put nisam
|
|
![]() |
|
nisam na svima busila jer cu neke koristiti za cestitke i ostalo, a sutra ili danas vec krece nova tura s modlama drugih oblika lalalalalaaaaaaaaaaaaaa....a nakon toga prosim da mi nastelate nekog masera da me zmasira ledja...i mene u kompletu...ovoliko kolaca nisam u zivotu napravila a gle sad ukrasa ko u prici
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bravo!!!
Možda se upustim u to za vikend! Otkriješ nam tjesto? |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nakon dugog razmisljanja sam shvatila-SLAMKA
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Čime si bušila rupice?
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evooooooooooooooooo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evoooooooooooo vjestice...sad cu stavljati slike-ali imajte ozira-neofarbano je jer se mora susiti sigurno jos jedan dan
ide...
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Jassi.. mi smo na iglama, znaš kakvi su znatiželjni babci!!
![]() |
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
jassi, ovo je predobro
![]() |
|
![]() |
|
alo kokeeeeeeeeeeeeeeeee
samo da dam obavijest da sam ja kao prava BIG MAMA do sad mjesila slano tijesto i radila ukrase z avrtic, pofotkala sam ovak sirovo na 4 tace i sutzra stavim da vidite, neofarbani dio ide junioru u vrtic a ostalo mami za dusu.....al se namucih
![]() sutra vidite jerbo sad nema teoretske samse da postavljam...odoh u kadu, špucaju mi ledja a junior jos visi na meniiiiiiiiiii
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
instalacija na plavoj daski mi je favorit ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() jassi............. complimenti |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Bogmeć istinu zboriš Hippy.. ak mi se i zalomi jedno onda me sutra bude sigurno nešto zgazilo na cesti!!
|
|
![]() |
|
Brzo buš ti to polovila....ali većina nas, najvjerovatnije nikad nebu " polovila " tvoja platna ![]() ![]() |
|
![]() |
|
daleko sam ja od umjenosti!!!!
kaj vam je, gledam ove tanjure i stakla i raspucavanje i jos se spremam za probati....hehehe ne zna svatko sve...joj tu vas moram poloviti
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Moram još jednom pohvaliti, ovo je ipak umjetnost, većina nas tek nešto pokušava, onako zabave radi |
|
![]() |
|
Si vidila kak je ovdje živahno..
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |