spring - moje decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131415 |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo još se puši....
..moja kutija za salvete... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ne trebaš ti draga duboko kopati...to ti je već iskopano
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Hvala vam na potpori.. ja ću se truditi i dalje da iskopam tu umjetnučku notu iz sebe!!
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Super ti to radiš....a ovaj suncokret ti je zaista izvrstan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
I ja se slazem s Otok da radis i to dobro. Ove morske teme su za prizivanje ljeta.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Radiš, radiš, i to dobro. Ja sam nešto pokušavala s tom plavom salvetom i ništa mi nije dobro ispalo. Ova tvoja posuda za ljubičice je baš dobra
|
|
![]() |
|
Evo mojih radova.... ja sam ipak početnik i još mi treba puno puno žganaca da napravim nešto kao naše majstorice!! Podložak za ljubičice... ![]() .. za neka pomagala u kuhinji... ![]() .. zamišljeno kao vaza za pozlačene šibe i dodani neki viseči ukrasi.. ![]() ![]() .. u ovom bi sljedeče godine trebala stajati osušena lavanda (trenutno je nemam).. ![]() ![]() Eto da se nekaže da ja ništa ne radim!! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131415 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |