Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 39> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
al zato ti je procvetala bela hortenzija,moje dve su stare dve godine i nisu cvetale
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
JAOJ DADA, GDJE TI ŽIVIŠ- U RAJU? BOTANIČKOM VRTU? Doživjela sam pozitivan šok! Ne mogu vjerovati kakvog sve cvijeća imaš. A i Rea ti zakon, vidi se po izrazu njuškice da je užasno krvoločna
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
terasa je super ali lantana
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
mogu li se malo ogrepsti za sjemenja (ako ga imaš) carskog oka sa 4 strane ,slatko je
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Moram ga prvo sakupiti...čekam lijepo vrijeme...ali nema problema! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Kak je to sve ljepo! I ravno!
Zavidim vam na ravnim vrtovima!!! A trube su divovi! ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dada, slažem se sa svime i svima koji ovdje lijepe misli ostavljaju, vrtić je zaista prekrasan. Ja tu zavirim svakodnevno i tražim nove slikice kao i informacije o cvijeću
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ovo možda i nije detalj iz mog vrta nego iz garaže, gdje sam smjestila svoju anđeosku trublju, ali jednostavno, moram vam pokazati njene prve cvjetove...OGROMNI SU!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Kakvi cvijetovi u garaži,a kakvi če tek biti na godinu vani
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Drago mi je da si dočekala da se otvore.
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
MOJ NOVI CLEMATIS...UOPĆE NIJE SLIČAN ONOME NA KUTIJI U KOJOJ JE BIO, ALI NIJE LOŠ
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
[moja Rea je umiljato janje u psećoj koži.[/QUOTE]
Bravo za tvije umiljato janje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga moja, konačno sam uspjela pregledati cijeli tvoj vrt. Vidjela sam pppppuuuuuunnnnooooooo svega lijepoga. Predugo bi trajalo da sada sve nabrojim, ali naravno moram spomenuti najljepši cvijet u tvome vrtu, za mene je to REA.
Ja sam u nekim planovima preuređenja vrta, pa za sada skupljam ideje, škicam, zapisujem, a onda krećem u žic, žic....
|
|
![]() |
|
I ja se slažem da je Rea najljepši cvijet u mom vrtu. A što se tiče škicanja, bit će mi čast ako budeš i u mom vrtu našla poneku ideju. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Eh da, a što se tiče tvoje Ree, pokušaj ponekad koristiti papuču ili novine...samo malo, onako lagano,u svrhu discipliniranja...tako je moja ljepotica naučila reda...to nije uništilo našu ljubav jer moja Reuška zna da je ja volim, ali mora se znati tko je gazda. I tako ćete obadvije biti sretne među cvijećem!
|
|
|
|
![]() |
|
Ha, ha, znam ja da bi ta metoda trebala uspjeti, ponekada i uspije, ali najčešće se svadi samnom kada ju pokušam disciplinirati. Ma ona je mala razmažena prgavica. A kada joj nešto nije pravo samo gleda kako da se osveti, da napravi nešto iz inata. Što se toga tiče Lara mi je bila puno poslušnija.
|
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Predivan vrt imaš,Dada.Nezna se koji je cvijet ljepši.Prelistala sam sve stranice i lijepo se nauživala gledajući tvoje slike.Oduševila si me ali i Rea.Veoma je graciozna i izgleda da voli da se slika.Ja sada jedva čekam da dođe proljeće i da uslikam svoj vrt.Nije toliko lijep kao tvoj jer je još u izradi.Sve pohvale
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Na ovaj tvoj prekrasan vrt treba se vratiti barem dva puta, jer prvi put se samo oduševiš, a drugi put vidiš puno lijepog cvijeće i detalja. Fotografije su također super.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ovaj vrt je toliko bogat i prekrasan da samo mogu reći vaaauuu, a Reica je prava čuvarica ovih ljepota (jedino ako i ona ne kopa i okopava) i uživa u toplim danima kad ima hladovine posvud jer Aljaški teško podnose naše vrućine.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |