Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 69> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Još se sve zeleni,ali neče dugo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ovo uvjek zaboravim kak se zove ![]() ![]() fontanica još šprica,al neće dugo [IMG]http://img377.imageshack.us/img377/4756/img0016jf3.jpg[/IM |
|
![]() |
|
fontanica još šprica ali neće dugo
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Nema veze, uživajmo dok čarolija još traje!
|
|
![]() |
|
ups,imala sam tehničkih problema
![]() ali mpk sve riješila evo još slikica ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
lijepo
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
da li će ovo u čupiću prezimjet vani ili da pospremim na vrijeme?
![]() jukica je na sigurnom ![]() i pelargonije ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pak imam problema .DI JE JUKICA!!!
Sad ću stvarno ![]() DOĐI,MPK DA STAVIMO JUKICU! evo jukice ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super slikice, ja sam isto u vječnoj dilemi što ostaviti vani, a što pospremiti i kamo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Štefice super slikice, koja je biljka na slici 3 i 4, šta je to trajnica.
Po lišću me podsjeća na jednu puzavicu koja na proljeće cvate bijelo, možda je to to samo u lila varijanti ?
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ja bi pospremila - jer je u ćupiću malo zemlje, bojim se da bi ipak smrzla biljčica...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Korijenko,da to je trajnica i ona mi uvijek cvate u proljeće.Ne znam kaj joj je sad došlo pa je počela cvasti prije zime.Valjda zna da sam na forumu i da ču ju slikati pak se pravi važna
![]() Anaida,hvala na savjetu i svakako ću pospremiti sukulent ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Stefi jel zamrzne voda u fontani
![]() |
|
![]() |
|
Dnas je kod nas u jutro bilo oko -3 ali mi voda u jezercu nije bila smrznuta.
Malo je zaštičeno mjesto jer je i susjedova kuća u blizini. |
|
![]() |
|
Prije par dana spremila sam trubu punu pupoljaka.
Sad ona izgleda ovako u verandi: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivna je, ajd reci koliko je stara i koliko velika, i kolika je vaza
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ovo sam siroče kupila ovu jesen na placu za 10kn.
Bil je skoro osušen,a od cvijetova niti c. Kristov trn: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša,truba je velika meni skoro do struka,90cm.Kupila sam ju ovo proljeće kao mladu biljčicu.Treba joj jako veliki teglin.Na proljeće ču ju presaditi u največi teglin koji ću nači.
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ma prekrasno, i truba i kristov trn
![]() |
|
![]() |
|
Glavno da mi nešto cvjeta po ovoj zimi
![]() ![]() ![]() mačuhicama godi zima ![]() ![]() a i hebi,al mi neče cvasti ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |