Decoupage by leon@rda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 24> |
Korisnik | |||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
srednje velik duboki tanjur
![]() |
|||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
||
srednji duboki tanjur
![]() |
|||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|||
![]() |
|||
||
svi su predjeni sa ART POTCH ljepilom i tako lijepo svjetlucaju,a na slikama se ne vidi
ovo je veliki plitki tanjur ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
baš su veseli!!! odlično!
|
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
koji šećeri,
![]() |
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
pingvinić je
![]() |
|||
![]() |
|||
||
o hvala.....svima
|
|||
|
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
preslatki tanjurici,jesu li stakleni ili si radila sa gornje strane
![]() |
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Oooopa radi se radi!!
Bravo Leonarda super tanjurići!! |
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
Toliko je Božićnih tanjura da sam skoro pobrkala datume i počela peći kolačiće.
Prekrasni radovi, a da se pohvalim i meni je uspio "savršen rub"
|
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
jako pingvinnnn je presladakkkk
svi tanjuri su krasni
ja ne znam zakaj ne mogu krenuti s keramikom???
|
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Leonarda....tanjuri su super....pravi blagdanski.... ![]() ![]() Baš sam i ja htjela pitati jesu li stakleni ili keramički? |
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
Jutro Leonarda, s obzirom da vidim da si tata-mata u tanjurima daj mi savjet, kako napraviš ovaj lijepi nekrakelirani rub, u ovom slučaju zlatni, ja ga radim ručno ali nije mi baš tako uredan, nemoj reći da imaš neki kalupič?Ili imaš jednostavno mirnu ruku? |
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
Pogledaj stranu 5
|
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
Sad sam još tužnija, kod mene ne postoje stari poklopci, i kad ih imam ja ti sve odmah eliminiram u baju...sad mi je žao...a imala sam jedan, probat cu sa plastičnim tanjurima, ali me strah da ga spej ne digne ako ga zaljepim samo sa selotapeom. Svejedno hvala |
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
leonarda, super su ti tanjuri...ja volim te dječje motive za Božić, to me nekako vraća u djetinjstvo.
![]() |
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
sunce, bolje ti je koristiti onu traku što koriste maleri kad kreče stan..ne znam kako se zove, ali ima raznih širina u boje i lakovi dućanima...ja sam jedn tanjur zeznula sa selotejpom...dogodilo mi se upravo to što ti kažeš, kad sam ga odlijepila otišo mi i komad ruba
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ma imam tu traku, s njom sam radila boce, mislila sam staviti plastični tanju umjesto poklopca, a tanjur u sredini priljepiti sa selotejpom da se ne digne od spreja, traku je teško ljepiti na krug, čuj kad je ravna crta nije problem, ravnalo i bok. |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |