Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Decoupage by leon@rda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Decoupage by leon@rda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 24>
Korisnik
Poruka
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 16:28
srednje velik duboki tanjur

The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 16:29
srednji duboki tanjur

The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 16:32
svi su predjeni sa ART POTCH ljepilom i tako lijepo svjetlucaju,a na slikama se ne vidi

ovo je veliki plitki tanjur

Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 16:33

Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 16:33
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 16:38
baš su veseli!!! odlično!
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 16:39
koji šećeri,smile141
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 16:40
pingvinić je Heart
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 16:43
o hvala.....svima
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 21:30
preslatki tanjurici,jesu li stakleni ili si radila sa gornje straneClap

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 22:56
Oooopa radi se radi!!
Bravo Leonarda super tanjurići!!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 08:11
Toliko je Božićnih tanjura da sam skoro pobrkala datume i počela peći kolačiće.
Prekrasni radovi, a da se pohvalim i meni je uspio "savršen rub"
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 09:06
jako pingvinnnn je presladakkkk

svi tanjuri su krasni

ja ne znam zakaj ne mogu krenuti s keramikom???
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 09:30
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

preslatki tanjurici,jesu li stakleni ili si radila sa gornje strane[IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" />

Leonarda....tanjuri su super....pravi blagdanski....
Baš sam i ja htjela pitati jesu li stakleni ili keramički?   
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 09:47
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

malo suncokreta..........

Jutro Leonarda, s obzirom da vidim da si tata-mata u tanjurima daj mi savjet, kako napraviš ovaj lijepi nekrakelirani rub, u ovom slučaju zlatni, ja ga radim ručno ali nije mi baš tako uredan, nemoj reći da imaš neki kalupič?Ili imaš jednostavno mirnu ruku?
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 09:50
Pogledaj stranu 5
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 09:54
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Pogledaj stranu 5

Sad sam još tužnija, kod mene ne postoje stari poklopci, i kad ih imam ja ti sve odmah eliminiram u baju...sad mi je žao...a imala sam jedan, probat cu sa plastičnim tanjurima, ali me strah da ga spej ne digne ako ga zaljepim samo sa selotapeom.
Svejedno hvala
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 10:12
leonarda, super su ti tanjuri...ja volim te dječje motive za Božić, to me nekako vraća u djetinjstvo.Smile 
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 10:13
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Pogledaj stranu 5

Sad sam još tužnija, kod mene ne postoje stari poklopci, i kad ih imam ja ti sve odmah eliminiram u baju...sad mi je žao...a imala sam jedan, probat cu sa plastičnim tanjurima, ali me strah da ga spej ne digne ako ga zaljepim samo sa selotapeom.
Svejedno hvala

sunce, bolje ti je koristiti onu traku što koriste maleri kad kreče stan..ne znam kako se zove, ali ima raznih širina u boje i lakovi dućanima...ja sam jedn tanjur zeznula sa selotejpom...dogodilo mi se upravo to što ti kažeš, kad sam ga odlijepila otišo mi i komad rubaCry uglavnom, služi doma kao podsjetnik "što nikako ne raditi"LOL
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 10:18
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Pogledaj stranu 5

Svejedno hvala

sunce, bolje ti je koristiti onu traku što koriste maleri kad kreče stan..ne znam kako se zove, ali ima raznih širina u boje i lakovi dućanima...ja sam jedn tanjur zeznula sa selotejpom...dogodilo mi se upravo to što ti kažeš, kad sam ga odlijepila otišo mi i komad rubaCry uglavnom, služi doma kao podsjetnik "što nikako ne raditi"LOL

ma imam tu traku, s njom sam radila boce, mislila sam staviti plastični tanju umjesto poklopca, a tanjur u sredini priljepiti sa selotejpom da se ne digne  od spreja, traku je teško ljepiti na krug, čuj kad je ravna crta nije problem, ravnalo i bok.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 24>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.