JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 58> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o danke, danke, danke....hahaha gusar je za hahara, a kutije su i mene na kraju iznenadile....boje su samo takve, da ih vidis uzivo!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gusar je dobar ali ove kutijice su fenomenalne!!!
Gdje si ih kupila??? Opet u antikvarijatu?
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
naravno....hehehe....ja majstorica
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ma ludilo su i kutijice i gusar
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
aaaaaaaaaa, nitko ni riječi za mog gusarića, šmrc...sigurno ni Ipsi neće biti zadovoljan
![]() |
|
![]() |
|
ma daj kaj ti jeeeeeeeeeeeeeeeeee, pa smo isti dan ti rekli da je super i pohvala iste salvete na dva nacina.......ej ne dernjej...nema dva ista uradka...naravno da je lijep
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
draga moja Jassi, kako ona mene tješi, ma zezem se daaaaj...nisam ti ja hiper senzić, naravno da će svakom ispasti drugačije.pusaaaaaaaaaaaaa |
|
![]() |
|
ej, btw dok te imam tu, na čemu si radila gusara, super je ploha a i gusar.
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
u kojem to antikvarijatu ima tako slatkih kutijica? iskreno porculana nakita svega samo ne kutijica, bar ove koje posjecujem :) |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() neeemmmmmmaaaa
ajme probije mi uha, bilo danas puno posla>!!!!
|
|
![]() |
|
aaaaaaaaaaa sad tebe nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o joooooooooooooooojjjj
isusek , ja ovuliram ili sam pred meng a izgubila kalendar...puf
sunce moje to su te krasne daske iz kike-6 kom po 36 kn!!!
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
daske kažeš
|
|
![]() |
|
gle ovak...daske za kuhinju, pakirane u najlon po 6 komada, krasno obradjene, oblih rubova-pa vidis oblik kod gusara. glatka povrsina. boja super prima i salveta, kad je gotovo , iza ili prije sveg, zakucas onaj mali drzac za slike ili ga zaljepis iza pa onaj kome ide slikaodluci jel visi ili stoji naslonjena na stalazi i sl....odlicno i efektno kaj je podloga od takvog drveta
|
|
![]() |
|
super i ja sam radila na daskama, ali okruglima ostala mi još jedna moram na nju nekaj naprčkati da je se riješim, jedna bila 6kn
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Nije me bilo par dana, a ti si u medjuvremenu, kao i uvijek bila vrijedna pcelica i napravila puno lijepih stvarcica.
![]() |
|
![]() |
|
ths mile. i ima jos za opkazati al mi steka nekaj kartica fotica...cekam kolegu...da ne polupam i aparat i komp...ti karticu...uf
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ej, zaboravila sam ti reć da kad skopiraš slike u word da ih malo onako razvučeš - povećaš tak da jedna slika bude na cijeloj strani.....ak si već napravila nema veze....
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Da, bolje ti je da pricekas, da ne napravis ono kaj sam ja napravila, sredila i karticu i komp
![]() |
|
![]() |
|
e slike isprintane i u koverti, ja nisam ni jednu vidla jer se printalo i sam sam hitila da ne vidi ostatak kaj delam............
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
super, ja dođem onda po to....javim još točno kad...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |