JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 58> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() evo...samo to
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga Jassi, i moj Toni je bio bubani ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ok...thx
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
mish mali, dobro je, ozdravit ce on. samo se nemoj jos i ti razboliti :) cujemo se veceras :)
|
|
![]() |
|
draga toni je jos bubani, ja sam skocila na posao. nemam vrem,ena za slikanje ali sam sinoc nekaj pocela pa cu vam ovih dana staviti...u biti sam sam male dve slike ovih dana napravila, stavim kasnije, hval akaj mislis na mene
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jassice nam nema i odjednom je sve nekako mirno.....jassssiiiii vraćaj se !!!!!!!!....
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
iduci put kapetan napada prvi, ovak nas je zaskocio sa sva broda i jedan je bio policijski, normalno da su moji gusari zavrsili na dnu mora :( pricali su s patkicama....damn.....argh mighty! :)
|
|
![]() |
|
ahahaha sad sam skontala tvoju tugu radi potapanja
![]() |
|
![]() |
|
dolazim iza posla pa ne stignem i po zdjelice mado. dobijes zdjelice neki drugi dan.
sve u svemu, kvalitetno provedeno nedjeljko popodne :) zeme su zakon ;) preporucam ih za druzenje, a tko doceka tonijevo kupanje nek se pripremi na gusarsku bitku :) hihi :) misa mu potopio mi je kapetana :(
|
|
![]() |
|
nema frke, kuci smo, sam prije zvrc da ne setamo oko kuce, mada je tak zima da nevjerujem...moze, donesi one zdjelice i javi kaj si uspjela stavit na oglasnu plocu
buba maro...em ti kolace, propade moja dijeta....stavi recept curkama
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vidim da je druženje bilo super!!!
A i kolač je izgleda bio fini, pa lijepo molim da se recept odmah stavi i naše recepte!!!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
je, je baš smo se lijepo družile....Ninochka voli brbljati i baš je moj tip osobe....super si, Ninochka!!! naravno i ti jassi, da te ne hvalim više...a mali toni je pravi mali frajer!!
jassi ja sam upravo smazala dva!!! baš su mi fini.... |
|
![]() |
|
evo mene na netu, nekaj zafrkavao komp (mrzim nebuloze, ali ne da mi se raditi pod drugim os-om). uglavnom, jassi vam je jedna totalno opicena baba od svega tri godine vise od mene i onda mi se pravi starijom hihihihi pih :)
mali princ je zakon, next time smo skupa na tepihu i igramo se s auticima. bum ponijela i neki crtic imam dobru kolekciju doma :) a bubamara vam je jedna mlada curkica vrlo slatka i drazesna ;) sve u svemu, iznenadan poziv, super se proveh i vrijeme je proletilo a kaj je najbitnije, ugostila nas je jassi ko princeze :) repriza sutra nakon posla? ali malo kraca, ono do dnevnika pa gibam kucama svojim ;) |
|
![]() |
|
nazalost drage moje radi blebeta s curkama danas nema novih radova...hehehe...a i malo sam usporila.......slijedeci tjedan obecavam ....tran tran tran
cure nadam se da niste kaj zamerile
a da bubamaro, sad sam smazala jos kolaca-njam mljac
|
|
![]() |
|
sam ocu reci da si ninochka i bubamara bile do sada kod mene i da su curke za pet...kak im je bilo i kaj smo delale nek same kazu......cure dobro dosle ste navek...a da i moj sin je bio odusevljen cak je dobio jedno prskavo kupanje u kadi s drustvom
![]() |
|
![]() |
|
a di ste sviiiiiiiiiiiiii....buba mara dolazi na kavu...ima jos voljnih?????
|
|
![]() |
|
drago mi je za blog...hehehe nisam pisala dugo, morati cu......
|
|
![]() |
|
evo draga cd-a, sam si malo naprijed morala ici....kaj velis??
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jassi, kalendar je super, ali nisam vidjela cd!!!
Ali sam pročitala blog i jako se opustila i nasmijala!!!
Bravo majstoreice!!!
|
|
![]() |
|
odgovorih ti tamo pa cu i tu:
kalupi nisu 7 kn nego 12.90. kupila sam ti soba (na slici cijeli sob rudolf), sanjke djeda mraza, bozicno stabalce i drveni konjic koji se ljulja (cesto je motiv na salvetama). ako ti se dopadaju super, ako ne bum ih zadrzala :P |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |