spring - moje decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 15> |
Korisnik | ||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
čovječe, a ja prije mjesec dana pobacala brat bratu 30-ak CD-a
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Spring super su ti CD-i!!!
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Lukavice mala....sjedi 5 ![]() ![]() |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Hvala hana.. sjedi 5!!
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Evo..stiže teta Hana ![]() Struktur gel u kombinaciji sa struktru pastom daje " podatniju " ( žitkiju ) smjesu s kojom se lakše dobivaju željeni reljefi, a i manje se trošk nego kad se nanosi sama stuktur pasta, što s obzirom na njenu cijenu i nije zanimariva stavaka u cijeloj ovoj priči ![]() |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Ne...spajala sam dva i dva.. dakle isti su motivi s obje strane.. nema rupe na sredini .. a trakice sam unutra (u sredini) priljepila s ljepilom!!
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
super su ti CD-i!!! bravo....trakicu si samo nalijepila iza??
|
||
![]() |
||
|
Moji cd-i!!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala.. ančice!!
![]() |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
sa gelom si ga malo razjediš da ti ga je jednostavnije nanosit, ili sa gelom možeš pobojati struktur ili gel s nekom strukturom tipa perlen ili sl, pa imaš kombinaciju struktura, gel možeš i samostalno nanositi
možeš raditi i bez gela, ja svoje radila bez samo sa struktur pastom, on ti je neisplativ ako nemisliš ići raditi nečega cijelu seriju, košta skuplje od cersca mislim da sam gledala u lumosu 50,00 kn tuba
creso i struktur možeš mješat i sa akrylom i sa svime čime se sjetiš,gliterima.....
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
prekrasno spring,sve do jedne kuglice,i tanjuri,također,posebno onaj sa zimskim motivom
![]() |
||
![]() |
||
|
Hippy.. pomagaj!!! ![]() |
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Kuglice od špage su luuuuuudilo, koja jednostavna realizacija...
|
||
![]() |
||
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
|
a koja je uloga gela?
|
||
![]() |
||
|
Jazz.. da to je cres deco i dosta mi ga je otišlo ali kasnije sam saznala da postoji i gel koji se mješa s njime..
|
||
![]() |
||
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
|
bjutiful su kuglice ... jel to struktur pasta ili?
|
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
prekrasne su ti kuglice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Idemo dalje...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
vidiš da si uspjela, super
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |