Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - spring - moje decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

spring - moje decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 15>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 11:52
čovječe, a ja prije mjesec dana pobacala brat bratu 30-ak CD-asmile42 ni na kraj pameti da ih mogu ovako fino pretvoriti u nešto korisnosmile61
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 09:16
Spring super su ti CD-i!!!
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 15:31
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Ne...spajala sam dva i dva.. dakle isti su motivi s obje strane.. nema rupe na sredini .. a trakice sam unutra (u sredini) priljepila s ljepilom!!

Lukavice mala....sjedi 5
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 15:28
Hvala hana.. sjedi 5!! smile95
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 15:27
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Originalno poslano od člana Jazz Jazz napisao:

a koja je uloga gela?
Hippy.. pomagaj!!![IMG]smileys/smiley9.gif" align="absmiddle" alt="Embarrassed" />

Evo..stiže teta Hana

Struktur gel u kombinaciji sa struktru pastom daje " podatniju " ( žitkiju ) smjesu s kojom se lakše dobivaju željeni reljefi, a i manje se trošk nego kad se nanosi sama stuktur pasta, što s obzirom na njenu cijenu i nije zanimariva stavaka u cijeloj ovoj priči
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 15:27
Ne...spajala sam dva i dva.. dakle isti su motivi s obje strane.. nema rupe na sredini .. a trakice sam unutra (u sredini) priljepila s ljepilom!!
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 15:25
super su ti CD-i!!! bravo....trakicu si samo nalijepila iza??
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 15:23
Moji cd-i!!

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 07:36
Hvala.. ančice!!smile79
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 06:46
sa gelom si ga malo razjediš da ti ga je jednostavnije nanosit, ili sa gelom možeš pobojati struktur ili gel s nekom strukturom tipa perlen ili sl, pa imaš kombinaciju struktura, gel možeš i samostalno nanositi
možeš raditi i bez gela, ja svoje radila bez samo sa struktur pastom, on ti je neisplativ ako nemisliš ići raditi nečega cijelu seriju, košta skuplje od cersca mislim da sam gledala u lumosu 50,00 kn tuba

creso i struktur možeš mješat i sa akrylom i sa svime čime se sjetiš,gliterima.....
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 22:40
prekrasno spring,sve do jedne kuglice,i tanjuri,također,posebno onaj sa zimskim motivomsmile141
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 21:13
Originalno poslano od člana Jazz Jazz napisao:

a koja je uloga gela?

Hippy.. pomagaj!!!Embarrassed
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 20:31
Kuglice od špage su luuuuuudilo, koja jednostavna realizacija...
Na vrh
Jazz View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 75
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jazz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 20:05
a koja je uloga gela?
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 19:49
Jazz.. da to je cres deco i dosta mi ga je otišlo ali kasnije sam saznala da postoji i gel koji se mješa s njime..
Na vrh
Jazz View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 75
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jazz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 19:02
bjutiful su kuglice ... jel to struktur pasta ili?
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 18:50
prekrasne su ti kuglice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 17:15
smile120
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 17:01
Idemo dalje...

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 16:59
vidiš da si uspjela, super
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.