Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Decoupage works
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Decoupage works

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 22:43
http://en.wikipedia.org/wiki/Cape_Verde

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Topographic_map_of_Cape_Verde-en.svg

desno dole, glavni grad Praia.... moram priznati da nisam nikad čula... daleeeekkkkoooo ste nam....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 22:43
Veliš do Austrije... ma neki su išli i dalje!!

Istina svi večinom imaju iste salvete.. a i razmjena dobro radi.. ali ipak svatko ih napravi na neki svoj način!!
Na vrh
mallory&mickey View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 14
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mallory&mickey Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 22:40
Cabo Verde - Zelenortski otoci, odande je Cesaria Evora pa više onako metaforički...

http://images.google.hr/images?hl=hr&q=cabo%20verde&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mallory&mickey Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 22:38
Još jednom hvala na podršci, ja sam Mallory, Mickey je moj muž (tehnička podrška, upload fotki, nabava materijala, povremeno "tapkanje", "tufkanje" i sl.). Stavljat ćemo još slika, tek smo počeli, no mislim da je stvar samo u dobrim salvetama i opsesiji plastičnim, drvenim, staklenim, kartonskim i limenim predmetima svuda oko nas... a najveća je fora na forumu što svi imaju iste salvete... magnolija, prozori, Jakobove kapice s galebovima, naranče s motivima Santorinija... Morat ćemo do Austrije u nabavu salveta... :)
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 22:32
Cape Verde?
 Ak nije tajna gdje je to.. nisam plavuša al nemam pojma!!Wink
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 22:32
i meni se sve posebno sviđa, a najvise fascikli!!!
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 22:31
Hvala.. ali ja sam početnik.. a vidi se da ti to nisi!!Thumbs%20Up

Lampica ili svjetiljka me je oduševila...baš je super!!
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mallory&mickey Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 22:29
Hvala na podršci, trudimo se... :)
M&M

PS Vidjeli smo i tvoje radove, krasni su...
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 22:28
Dobro nam došla ili došao!!

Krasni radovi!!
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mallory&mickey Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 22:22

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.