JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 58> |
Korisnik | |
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e draga, super ideja...samo što su obično kartoni za "paspartu" malo tanji od scrapa, ali scrap me razočarao totalno, to je malo skroz...15 cm, što ti je to
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
nego sam si mislila da ne placas toliko te kartone u chemacu, ja cu npr za dide i bake u zgb izrezati na kartonika koje sam nazicala u radnji za uokviravanje slika. dakle ak imas kakvu takvu radnju blizu, idi pitaj jel imaju otpadnih kartona za paspartu i dati ce ti i oni su u boji i krasni i izrezes i lijepis i sam svoj majstor.....
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
pratila sam cijeli proces proizvodnje, od samo slika, do gotovog proizvoda, vilo mala sa čarobnim prahom, super je...he he, svi imamo iste kalupe...dobrs ideja, baš mi je došla das masa...probat ću s njom...pusaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovak ovo je za dide i bake od strane tate mog djeteta-jedno u zgb jedno u pragu
a moje svijecice...hehe skuzila sam da nemam vjencic i lijepo sam u zdjelicu koju mi je ninochka dala nakapala bijelu svijecu kao tockice, pa utopila crvene i hitila sisarke i spagu i zvona zlatna i to je tooooo
|
|
![]() |
|
fala stavim pofotkane gotove....
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
jassi, ovaj scrapbook ti odličan! i divna ideja za poklon bakama i dedama...
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
font koji trazite je Cooper Black a velicina slova 350 :) |
|
![]() |
|
![]() |
|
trebamo prokopati jer o toj stranici sam sa suncem pricala i kaze da je tam skopala, osim ako nije nasla jos neku....ne znam no tu ima cool stvari
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
btw tamo nema ovih slova sve stranice sam pregledala i draga na tvojim linkovima nema ovih lijepih slova :(
|
|
![]() |
|
oooooooooooooooo danke danke...hehehehehehehee sam malo se napuhavam....hehehe
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
fotke su super; mislim na okvitrice, a on je... ma presladak nije prava rijec.
a bome, nisam ni znala da si ti bas zgodna zenska. |
|
![]() |
|
ma nemrem otvoriti ono kod tebe ne znam zakaj...na mail-u
evo kaj sam ja nasla
i ovo
to je ta stranica sunce moje
|
|
![]() |
|
falalepa
|
|
![]() |
|
Ma lažu te praščići...isti ti je na onoj slici, oke velike..smješak isti... |
|
![]() |
|
jao hvala posto svatkokaze da nema nikaj moga da je isti ....onaj njegov bioloski otac
|
|
![]() |
|
super koka....ja sam mislila samo spojiti dvije stranice ukrasnom mašnom i prikeljiti na zid...sutra ću se malo više posvetiti tome pa ti javim...čuj, mali ti je tamo di pije pokić sa slamčicom isti ti...sladaaaaak
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dakle ovo su radne slike, nazalost otisli su
ovak.izmedju svake stranice sam stavljala izrezani papir za pecenje-onaj masni, jer se lijepila stranica za stranicu zbog kontur boje pa sam se sjetila papira za pecenje, zavezalasam sa spagom i na krajecve spage stavila ukrase od tijesta i voala
|
|
![]() |
|
Jassi, znaš da me baš zanima kakve si scrapbooke radila jer ih imam doma a inspiracije ni odkud...slikaj ih i baci na forum...možda mi daš kakvu idejicu, i ja sam ih kupila za djedove i bake i čame jedni u ormariću...
|
|
![]() |
|
e napravila je preslatak scrapbook album za djede i bake sa slikama malog hahara i nje, jako u obliku pola cvijeta s laticama, ukrasenog gliterima i bojama i jako efektno lijepo i neobicno.
ma zena vam je sva takva. unikat, kaj da vam velim :) sad bu se umislila i jaaaaaaaaaaaaaaaaao nama :)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |