Tete salvete - naše fotke i ostale zaniml |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 15> |
Korisnik | ||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
preslatki je
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
jesam, jednom na radionici stakla. iskreno ne sjecam se datuma ali bijah jednom i radila sam tanjur s orhidejama ako ti to pomaze :) preko puta mene je sjedila curka/mama koja je radila gljivache :) animirana salveta, i na tom tecaju je bila zema brundo koja je bez ikakvog znanja o decoupageu dosla raditi staklo. eto...pa je gondrala cijelo vrijeme da joj se trga. guzva i kaj ti ja znam ;) |
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
jassi
imaš lijepog sina....očekuj puno cura oko njega.... ![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
znala sam da je tako nešto, jer si mi se učinila poznata kao da sam te neggdje vidla, pored mene je sjedila žena brundo
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
lol, siroce, jadna vesna kak ju je uspjela smirit. to mi je bed kad na napredniji tecaj od pocetnog dodje netko tko ne zna niti iscupkati salvetu a kamo li ju pravilno zalijepiti i onda se buni i sva je uzrujana jer ne zna. pa halo, odi na pocetni prvo ;)
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
kad ona veli, kak ti kažeš siroče, da joj to nitko nije rekao, mislim da bi prije trebala ići na početni,
a ja ona kaj je radila božure i sjedala do tebe
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
![]() ![]() tu mu je kuca i drugi jez prijatelj
![]() a sad na spavanje
![]() malo listejka
![]() ihaaaaaaaaaaaaa
![]() ste vidli...aha
![]() a ovo su nasi angeleki, kaj je toni pomagao mami...
|
||
![]() |
||
|
gle kak su bili vrijedni :) strumfovi mali ;)
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Bravo Toni!!!
Angeleki su mi baš supač!! |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
hehehe mamin terorista
|
||
![]() |
||
|
rockas u vrticu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na slijeme
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u parku
![]() ![]() idemo djeda mrazu
![]() ![]() nas bor komada dva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
jaslice su mrak :) i gle, radili su andjele u snijegu :) e zato se radujem ovom snijegu kaj je danas pao, andjeli! :)
|
||
![]() |
||
|
joj nina ovaj snijeg me dosao zivaca,prvo sam zaspala, pa sam trazila auto, pa je antonio mahal s najmanjom cetkom kaj ju je doma uzeo...mislim da je za boce kak bu cistio auto,,,,ne moram ti reci koliko je to trajalo...hehehe
ovi veliki decki su moj brat i njegov sin
a neg kak
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Da, zaista, ove jaslice su prekradne i posebne.....a najljepše je kad vidiš koliko Toni uživa u njima
![]() Šteta kaj ti nisam mogla za vrijeme blagdana poslati i svoj Tonija, pa da vidiš kakvu bi njih dvojca igru složili sa svim tim figuricama.... ![]() |
||
![]() |
||
|
heheeh mislim da bi slozili i kuglice...hihihi
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
a to svakak.... ![]() btw, zato ja još uvijek, dok mi je sinek tak mali, stavljam nepolomljive ukrase ...a one fine, staklene...čuvam zaneke druge godine ![]() |
||
![]() |
||
|
jok ja...ak je bal nek je bal...imamo 4 komplet astaklenih kugli-zeleni,srebrni,zlatni i crveni i pol kompleta sarenog za kombinaviju i komplet kristalnih visuljaka s perlama i tak to...hehehe ja luda zena
|
||
![]() |
||
|
ispravak...: nas dve lude žene ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
neg kak......a da i nekoliko kompleta jaslica i kugli sa snijegom ogromnih..hihiiihhhiihihhihihihihi
|
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
ne znam uopce kako da iskomentiram slike!
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |