Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Babotok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Babotok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 193194195196197 207>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2008 u 16:20
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 23:56
Haha ha, podsječaš me na moj dolazak u Ivanić-Grad, kada sam počela raditi sa strankama, pa došli naši posavci ja zijevala kao riba na suhom, nisam ih ništa razumjela. A poljoprivredna emisija mi je u nezgodno vrijeme, ja sam tada u kuhinji, jedino ako MM nešto viče iz dn. boravka dođem vidjeti.
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 23:53
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Gumbići, da i ja sam mislila na te starinske, mali bijeli, kao gumbi za muške košulje, otprilike te veličine.
bas tako,to su ti starinski.Ljepi su jedni i drugi
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 23:51

Oprosti, ali nikada čula za bekone. Ali to je naš hrvatski jezik, bogatstvo, pa ima selo do sela da se ne razumiju. Zato stranci kažu da im je težak za naučiti. Hvala
Nisi nikad gledala poljoprivrednu emisiju na TV tamo se moze to suti,pa na oglasima u novinama i radiju narocito sad pred praznike ljudi prodaju bekone.
To sa dijalektom i jezikom nije to samo kod nas,pa u njemackoj svako mjesto isto ima svoj dijalekt ima ih da ne razumiju jedan druge(bio sam tamo duze vrijeme)
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 23:48
Gumbići, da i ja sam mislila na te starinske, mali bijeli, kao gumbi za muške košulje, otprilike te veličine.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 23:45
Da u Slavoniji su to bravci.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 23:44
Oprosti, ali nikada čula za bekone. Ali to je naš hrvatski jezik, bogatstvo, pa ima selo do sela da se ne razumiju. Zato stranci kažu da im je težak za naučiti. Hvala
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 23:07
Ti gumbici se i meni jako sviđaju jos ih ima kod nas.To je neka druga vrsta ali ja imam i onih starinskih sto je dupli cvijet
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 23:06

Toni, prosvjetli me, šta su bekoni?
koliko ja znam tako kazu kod nas svinjama,odnosno malo vece prase
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 22:31
Joj sjećam se toga, bilo je toga kod mene u Slavoniji, gumbići krasni
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 22:23
Toni, prosvjetli me, šta su bekoni?
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 17:12
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 17:11
Od malena se to uci kako se radi
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 17:09
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 17:08
Kolinje,vise to nije ono tradicjalno da se kolje jednom godisnje.Sada se vecinom kolju manji komadi ali zato vise puta godisnje.
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 12:48
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 17:55
Originalno poslano od člana toni toni napisao:

Meni su najlepse slike one koje su prirodne bez sminkanja to jest onakove kakove jesu u prirodi

i meni........ ali onda ne bismo ih mi mogli vidjeti.....i komentirati........Wink

bravo toni......samo daj...stavljaj ti nama slikice, mi smo sretni
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 16:33
Originalno poslano od člana toni toni napisao:

http://www.youtube.com/my_videos
ovako se plese u Babotoku.Snimljeno sa  vatrogasne feste.

toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 10:57
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 10:22
Meni su najlepse slike one koje su prirodne bez sminkanja to jest onakove kakove jesu u prirodi
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 193194195196197 207>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.