Darla |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja to ne bih uopce upotrebljavala.......stavis spagicu i objesis na zid.......
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Je, trga se i zato baš nisam zadovoljna, ali morala sam probati.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ne kontam??? Kažeš puno ti ispucao???
Pa meni uvijek malo ispuca, probala dva različita, sušila sa fenom, ostavljala preko noći i opet jako malo ispuca...a nekada bih tako voljela da ispuca jako,jako puno....
![]() Koji lak ti koristiš???
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
i meni se jako sviđa cvijet! i to kako si ga naglasila s konturom. ideju sejvam na komp :)
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
darla prekrasni radovi,radujemo se ako ces ih cesce stavljati..
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
darla super su radovi, šta si čekala dosad?
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ajme kako lijepa ruzica........svidja mi se sve.........
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ma pusti ti njih...nemaju oni pojma šta je lijepo
![]() nego, neće li se salveta potrgati kad budeš rolala onaj podmetač? ili ga ne budeš rolala
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ah ti muški... i meni se jako sviđa ta zadnja i stavrno sam pomislila da je u pitanju pločica..
![]() |
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Jao, baš mi je drago da vam se sviđa ova zadnja, MM ju je skroz popljuvao, a ja sam se toliko potrudila
![]() To sam radila na kartonu, onom kojim se uokviruju slike. Malo mi je cracle previše ispucao, još ga nisam usvojila.
Hvala vam na lijepim riječima, baš mi trebaju!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Darla imaš tako lijepe radove a ne stavljaš ih na forum!!!
Pa gdje će ti duša???
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Meni je ovo zadnje prekrasno...jako lijepo si naglasila ružu.....
![]() To je na nekoj pločici ili na kaširanom platnu? |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
i ovo predzadnje je jako dobro
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
krasno, ovo zadnjeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivni radovi
![]() |
|
![]() |
|
Nisam baš bila nešto prevrijedna ovih dana, nisam baš ni imala volje.
Znam da su božićni motivi već out, ali eto ja ipak stavljam i 2 kuglice za bor
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma znaš kakav posao imam
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ljepi radovi
![]() |
|
![]() |
|
Hvala curke
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Darla.. kuglice su prekrasne.. bit će super dar za tvoje najmilije!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |