Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 79> |
Korisnik | ||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
još malo pa ćemo vikati jajca, zečići, pilići. Drago mi je da i djeca komentiraju, filisteri mali |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
Samo sam ih pofarbala, glineni su. Nisam ih jos polakirala zbog fotkanja, ali budem. |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Wau anđeli.....
![]() |
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
novi lijepi andjelcici jesi li ih sama izradila |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Hej Gogsice, kaže moj mali Filip da si super lijepo napravila , predivne su ti i figurice i slikica...anđeli, anđeli i samo anđelčići
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
sory, je nekaj krivo ???? |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
![]() ![]() bit će belaja ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
prekrashna vila :) vidis prvi put cujem za velo papir. zgodno. lijepi motivi.
|
||
![]() |
||
|
Isti motiv ali uvijek različit ![]() |
||
![]() |
||
|
Dobila sam salvetu ali kupljena je u Turbo limaču. ![]() |
||
![]() |
||
|
Velo ti je papir duplo tanji od decupaga i nije tako sjajan a i nije teksture kao salveta koja bježi kad je ljepiš. Po meni boje su OK dok kod rižinog su mackave tj, obrisi su nejasni. Poželjno ga je dotjerati kao i decupage - mo mom mišljenju. Ako netko još nešto zna neka se javi - traže se iskustva.Moji anđeli na staklu su sa velom ( vidi na 1. strani moje teme) To su mi bili prvi radovi i nisam radila nikakve prelaze pa negdje izgledaju kao naljepnice. Kažu da se prvi mačići u vodu bacaju, ali nije to ni tako loše.Moram učiti još jaaaakooooooo punoooooooooo a vremena malo.
![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
gogs, autor vile koja od jucer visi na mom zidu je predraga jassi. kada je napravila jednu vilu ta je jednostavno morala biti moja na zidu. obozavam vile i sakupljam ih pasionirano :)
evo o kojoj se vili radi:
![]() pitanje, sto je velo papir? a rad koji je izdvojila kaca, je zaista prekrasan.
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
draga sve,sve ti je prekrasno,a ovo izdvajam jer ne pamtim kad sam ljepsi motiv vidjela ![]() |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Gogs.. al buš po gizi dobila... ovo kaj ti radiš je krasno!!
Palčica.. za popapati (otkrij gdje si kupila salvetu.. molim te).. pa onda kutijice.. a onaj anđelek ili kaj već je kraj kuglice... joojo tak je slatko!! |
||
![]() |
||
|
Mala tacna za šalicu kave 13x9, velo papir. A tu je i mala kornjača koja se iz te daljine baš i ne vidi dobro. Da vidimo tvoju vilu,jer koliko god da ih ima svaka je lijepa na svoj način. Meni su uz vile najljepši anđeli čuvari
![]() |
||
![]() |
||
|
tek sada vidjeh tacnu (prije mi se slika nije ucitavala). maca....mala slatka maca....to je neka velika ili mala tacna? slatko...decoupage papir ili salveta?
i ponovno vila.....moja ceka vjesanje (susi se kukica koju zalijepih jucer).
|
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
preslatko je ovo!! ![]() |
||
![]() |
||
|
hvala, hvala, hvala
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |