Monnin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 27> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to Judino drvo kako to izgleda?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Tražim sadnicu... (ali imam nekoliko sjemenki)
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....jesam li ti slala judino drvo?
...malo sam za antisklerin!!!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Tražim: ako netko ima malo judino drvo viška?
![]() |
|
![]() |
|
Tija, znaš da bih je trebala i malo otpuhnuti, nisam dugo....
![]() Čestitke su gotove, kao i poklon vrečice, sad samo da dođe Uskrs pa da curama pošaljem! Jedva čekam!
Ovih dana gledam po vrtu, još se ništa ne događa,a nemože se ništa ni raditi jer je zemlja premokra i hladno je. Evo, večeras pada snijeg s kišom, pa će to malo pričekati. trenutno planiram gdje što posijati, i pravim neke nacrte za malo vrtno jezerce...
Večeri si kratim modeliranjem, slikanjem itd. pravi spas za tmurne dane!
Kad će to proljeće....
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
jel ti to još otpuhuješ prašinu s dnevnika, mi bi malo i čitali što se radi.
|
|
![]() |
|
PUhhhhhhhh....puhhhh....da malo otpuhnem prašinu s dnevnika...nije me dugo bilo.
Nisam imala ni vremena, ali sad je već bolje. Radim čestitke koje ću poslati curama s foruma za Uskrs, pa me to drži preko ovih tmurnih dana.
Ovih dana ću pokušati napraviti i nešto za klince iz Ladimirevaca, ako bude uspjelo, stavim sliku. Ipak, ima vremena do 3. mj. Ovdje kod mene trenutno pada ledena kiša, mogu misliti kako će nam biti u jutro...Jedva čekam pokoju zraku sunca i svježu zelenu travicu!!!
|
|
![]() |
|
Drage moje, sretna sam što su vam se dopale čestitke!!! Već imam ideje za neke duge, za neke nove prilike
![]() Ovih dana sam stvarno umorna od svega, samo mi se spava. Novu godinu sam dočekala na relaciji kuća-susjedstvo-kuća, nije nam se nikuda išlo, bilo je i zahladilo, a nismo imali ni durštvo. Bilo nam je i doma dobro, barem nismo morali biti utegnuti ni uštogljeni...danas smo opet imali puno gostiju, pa smo mi išli u goste, itd. Jedva čekam da padnem u krevet
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Mona, Sretan ti Božić, Isusovo porođenje, blagdan sv. Stjepana i sutrašnjeg svečara sv. Ivana. Vidim da si super aktivna žena. Mene si podsjetila na dvojicu školskih kolega. Bili su iz Novske, za jednoga nisam ništa čula godinama, a drugi je nažalost umro prije 6 godina. Pozdrav od slavonke iz Ivanić-Grada.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mona i ja sam jedna sretnica, čestitka je prekrasna, nadam se da će biti i "bucmasti suncokretići" kad procvjetaju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Draga Monna tako si me razveselila i iznenadila čestitkom...predivna je.....vreća sa sjemenkama ...ma super...
Sretan Božić!!!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Monna prekrasni su ti medenjaci, i ja sam ih ove godine radila po prvi put po dadinom receptu i super su.
Hvala puno na čestitki, puno si me razveselila a pogotovo malim paketićem skrivenim u mašni, divna si
Draga Monna, Sretan i blagoslovljen Božić želim tebi i tvojoj familiji, pusa...
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam zavrsila...a iducu godinu moram nabaviti neke nove kalupe jer ovo sto imam nije bas nesto...
jedva cekam slike ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo za tebe, super si, ali ipak su mi draži suncokretići od kolačića |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Eto, napokon i ja završila s pečenjem kolača, kuhinja mi je izgledala kao bojno polje u slastičarni. Konačno sam je uglancala i sad s mirom mogu a bolovanje
![]() |
|
![]() |
|
Silvek, nije to sve, čekaj dok stavim slike ostalih!!!! A o kilama me nemoj ni pitati, trudim se još držati pod kontrolom...samo do kada....
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ma svaka čast!!
![]() Ajd reci, za koliko ti to ljudi radiš kolačiće i koliko kila mislite nabrati???? ![]() |
|
![]() |
|
Draga moja ti si prava slastičarka, pa stvarno ti to ide od ruke, naprosto sam ljubomorna, jer ja sam antitalent za kolače - nešto drugo da, ali kolači
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svaka cast,mene najvise odusevljavaju medenjaci
![]() |
|
![]() |
|
Dakle, bliži se Božić pa sam jučer počela s pečenjem sitnih kolača. Teško mi je jer me strašno boli kičma, pa ja to na rate obavljam, Evo i malo slikica, tek toliko da vam pođu sline....hihihhihi
-kolačići od lješnjaka i badema-
![]() -medenjaci-
![]() ![]() -šampinjonji, prhki kolačići-
![]() ...kad još nešto ispećem, okačim slikicu!!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |