Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 79>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 09:52
već sam čula o tome i moram doći do tebe na onu prošlogodišnju kavicu pa da se uvjerim u tu hrpetinu ali kad ti prođe gužvica oko ročkasa, može?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 09:38
ja imam cijelu kutijetinu tih salveta....to su one jednoslojne
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 08:55

jako slatko

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 07:41
baš je zgodan uzorak
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 23:24
jako lijepo. gogs...nježno...
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 23:22
ja sam stavila mlijeko, a motiv sa salvete stare cca 35 godina a možda i više. Ima i ljubičasti ali samo je po jedna salveta bila. jednoslojne
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 22:49
to je za secer ili mlijeko? jako je lijepo---njezno
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 19:51
baš je slatko, kakva je to salveta?? samo ovaj rozi motiv na bijelom?? ja biiiii........
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 19:48

za mlekeco
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2009 u 11:58
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Baš ti hvala draga što si mi otkrila na čemu su to radovi, [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot100.gif" height="53" width="56" align="absmiddle" alt="smile42" />. Želim u ovih par dana ndoknaditi cijeli mjesec, pa sam zbog toga provrša. Je ste li negdje spomenule gdje se nabavljaju te salvetice, ili poštenije ima li netko koju?

Mogi li ti pomoći??

viči
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2009 u 11:56
Dada imam ti ja još jednog od 21 ali kompić je samo njegov i ničiji (studira informatiku) tu nitko nema pristupa a zašto - baš se pitam.
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2009 u 14:37
Baš ti hvala draga što si mi otkrila na čemu su to radovi, smile42. Želim u ovih par dana ndoknaditi cijeli mjesec, pa sam zbog toga provrša. Je ste li negdje spomenule gdje se nabavljaju te salvetice, ili poštenije ima li netko koju?
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2009 u 13:10
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

Ja kasnim, podstanar sam na kompiću i moram čekati red....kad djetešce odigra nogomet, pucačinu...(za koji dan navršava 17 godina) [IMG]smileys/smiley6.gif" align="middle" />

Da, razumijem te u potpunosti...nakon što mi je krepao laptop i ja čekam u redu za komp...iako sam sama u redu, čekanje se zna odužiti...Moje djetešce ima 18...
A što se radova tiče, sve mi je lijepo, a najljepše su mi knjige (ili najneobičnije). Sve u svemu, svestrana si i sve ti ide od ruke. Bravo!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2009 u 12:37
Ja kasnim, podstanar sam na kompiću i moram čekati red....kad djetešce odigra nogomet, pucačinu...(za koji dan navršava 17 godina)
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2009 u 17:26
Goga,

odgovorila sam ti na pp
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2009 u 17:00
Nadam se da ste se sve dobro odmorile, dobile koju kilicu više i sada svi zajedno možemo u nove radne pobjede.          A neke se nisu ni odmarale što smo mogli i vidjeti.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2008 u 20:03
Svim forumašicama, vrijednim ručicama sretan Božić i još uspješniju novu 2009. godinu želim ja Gordana ( iliti Gogs)     
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2008 u 16:35
prekrasno,mastovito.... anđeli sa prve stranice su pre predivni!  bravoooo!!! 
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2008 u 13:52

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2008 u 13:49

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 79>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.