Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pelargonije ili muškatle
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pelargonije ili muškatle

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 94>
Korisnik
Poruka
viscanka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje viscanka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2008 u 15:48
sory,moja greska,predhodni post je bio namijenjen za "spring". Ja sa svojim pelargonijama tako radim, jer ih je zbog klimatskih uslova teze odrzati
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 21:10
Može šišanje i sada ali ne jako drasticno!!!
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2008 u 21:38
I dalje cvijetaju.. ..

Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2008 u 22:04
Ako ostane ovako vrijeme cvjetati ce tjekom cjele godine.

a ovu temu cemo jos morati preseliti u trajnice smile42
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2008 u 22:25
Ma kod nas i nije tako lijepo vrijeme...snijeg,niske temperature,kisa je padala 3 sedmice...

Ok,znaci od sad je trebam tamo traziti ..

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
alkemicar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alkemicar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 16:41
iako su temperature dosta niske bile zadnje vrijeme, i moje su u cvatu još uvijek

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 22:35
i moje cvatu.......u garažiBig%20smile.Blago vama kad vam tako dugo mogu cvasti i biti vani.Alkemičarsmile79dugo te nisam vidjela tusmile170
Na vrh
alkemicar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alkemicar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 18:10
nažalost neke druge brige rješavam već dugo, ali cvijećem stignem kratko odagnati misli od svega, samo ne stignem puno ostalog što bih htjela.
nikud ne idem, dapače, vratit ću se opet malo češće kad okolnosti dopuste
smile78 
Na vrh
viscanka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje viscanka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 08:03
malo vam zavidim zbog vasih pelargonija, kod nas je jako hladno temperature ispod -10smile66smrzavamo se, tako da moje pelargonije izgledaju jako lose. Tesko da ce na proljeće biti kao dosad, mislim da cu morat kupiti nove, jer i ove mlade koje sam presadjivala izgledaju jako slabo
Na vrh
viscanka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje viscanka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 08:07
smile85otprilike ovako, nazalostUnhappy
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 09:33

Pa gdje ih držiš preko zime? I moje su jadne,ni ne izgledaju da su žive,no živnut će u proljeće,čim zatopli.

Na vrh
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 13:29
pelargonija i treba da izgleda sada slabo... ali opet ne smije se drzati na -10... nega da bude neka temperatura hladnija ali da je u plusu tako tem od 10*C je cist ok da prezive zimu... a za mjesec dva ih treba staviti postepeno na toplije da krenu sa rastom ali za sada neka jos uvijek miruju!!

Ps. Ako moze staviti sliku davidimo stanje to bi uveliko pomoglo ...

Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 17:58
Vidim da su neki sijali pelargonije, pa me zanima gdje nabavljate sjeme?
Ja još nisam vidjela u radnjama da se prodaje.
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 22:44
Ja uvijek kupim mladu biljku...nisam jos nikad probala preko sjemena imati Pelargonije...ili ako bas je ne mogu naci,kao sto je bilo sa Pelargonijom "Graveolens",tad zatrazim pelcer !

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 23:20
Originalno poslano od člana Semira Semira napisao:

teško da se moze pronaci u trovinama jer jako malo ljudi tako sta pokusava... ja sam dobio par puta sjeme iz njemacke za poklon  tako da sa imao iskustva i sa tim:o))

ali kod nas mislim da nikada nisam vidio sjeme pelargonije u trgovini
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 07:39
Hvala na odgovoru.
Onda se nadam da će i meni  neko donijeti na poklon :)
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 20:24
Originalno poslano od člana Semira Semira napisao:

Ja sam baš danas kupila sjeme pelargonija i to viseće i zonalee.Odmah sam ih posijala.Kupila sam ih u poljoprivrednoj apoteci a proizvođač je iz Italije www.semar.it
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 17:13
Svoje engleske orezala...posadila nesto mladih za svaki slucaj. JEdva cekam da procvatu, a to ce izgledati OVAKO:

OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 19:43
nbjelovu,Prelijepe su !!! ..

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 17:50
Nbjelovu, prekrasne su ti pelargonije.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.