Pelargonije ili muškatle |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 94> |
Korisnik | |
viscanka ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sory,moja greska,predhodni post je bio namijenjen za "spring". Ja sa svojim pelargonijama tako radim, jer ih je zbog klimatskih uslova teze odrzati
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Može šišanje i sada ali ne jako drasticno!!!
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
I dalje cvijetaju..
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Ako ostane ovako vrijeme cvjetati ce tjekom cjele godine.
a ovu temu cemo jos morati preseliti u trajnice
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ma kod nas i nije tako lijepo vrijeme...snijeg,niske temperature,kisa je padala 3 sedmice...
Ok,znaci od sad je trebam tamo traziti ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
iako su temperature dosta niske bile zadnje vrijeme, i moje su u cvatu još uvijek
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
i moje cvatu.......u garaži
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
nažalost neke druge brige rješavam već dugo, ali cvijećem stignem kratko odagnati misli od svega, samo ne stignem puno ostalog što bih htjela.
nikud ne idem, dapače, vratit ću se opet malo češće kad okolnosti dopuste ![]() |
|
![]() |
|
viscanka ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 4 |
malo vam zavidim zbog vasih pelargonija, kod nas je jako hladno temperature ispod -10
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Pa gdje ih držiš preko zime? I moje su jadne,ni ne izgledaju da su žive,no živnut će u proljeće,čim zatopli. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
pelargonija i treba da izgleda sada slabo... ali opet ne smije se drzati na -10... nega da bude neka temperatura hladnija ali da je u plusu tako tem od 10*C je cist ok da prezive zimu... a za mjesec dva ih treba staviti postepeno na toplije da krenu sa rastom ali za sada neka jos uvijek miruju!!
Ps. Ako moze staviti sliku davidimo stanje to bi uveliko pomoglo ...
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Vidim da su neki sijali pelargonije, pa me zanima gdje nabavljate sjeme?
Ja još nisam vidjela u radnjama da se prodaje. |
|
![]() |
|
Ja uvijek kupim mladu biljku...nisam jos nikad probala preko sjemena imati Pelargonije...ili ako bas je ne mogu naci,kao sto je bilo sa Pelargonijom "Graveolens",tad zatrazim pelcer
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
teško da se moze pronaci u trovinama jer jako malo ljudi tako sta pokusava... ja sam dobio par puta sjeme iz njemacke za poklon tako da sa imao iskustva i sa tim:o))
ali kod nas mislim da nikada nisam vidio sjeme pelargonije u trgovini
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Hvala na odgovoru.
Onda se nadam da će i meni neko donijeti na poklon :) |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
nbjelovu,Prelijepe su !!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Nbjelovu, prekrasne su ti pelargonije.
![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |