Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 39> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako nebi mogla sjediti, ane mogu ni je puno, onda bi mi već našle zanimaciju, ali mislim Hoya da bi nam se i ti mogla pridružiti.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Da bi gledala u plavetnilo ne sumnjam, ali da bi sjedila - nebi ti imala mira...
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
da znas...rado bi sedela i gledala u plavetnilo
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo Gio kod mene sunce, malo puše bura, ali to je dobro, pa dođi malo kod mene, malo ćemo u vrt, malo ne terasu u zavjetrini piti kavu, jer vidim ja da si ti jako aktivan tip i ubija te biti u kući.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hvala hoya
![]() malo sam dovela reda oko kucnog cveca,zalila...nista narocito,ne uzivam kao kad radim u vrtu ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Danas sam se malo ušuljala i u tvoje dvorište. Zlatne ruke i puno volje. Super!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
jucer mi mog patka odnio orao
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzim blato
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo Gio, ja se isto više posvećujem kućnom cvijeću, jer je vani kaos, blato do koljena, a što onda raditi - ništa čekati ljepše dane.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rijeka53 od snega ni traga,iskreno imam zelju da padne oko Bozica,tad me najvise obraduje,pa da potraje jedno mesec dana...
Horti imam ih tri,tako da cesto zalutaju na mojim slikama ![]() ovih dana samo bacim pogled u moj vrt,i nista ne radim,a trebala bi skresati jesenje ruze,sad bas deluju zalosno.Ma meni citav vrt deluje tuzno.Nisam ove jeseni "stigla" da kupim koji cetinar,a imam veliku zelju da se nesto zeleni.Taj san ostavljam za prolece,valjda cu ga dosanjati. I da mi je stazice zapoceti i zavrsiti.Zelja imam na pretek,trudicu se da ih sto vise realizujem. Kucno cvece nije u losem stanju,samo jedna biljka me zabrinjava,izgleda da joj ne odgovara mesto.Sutra cu je premestiti blize prozoru. Danas smo MKM i ja zavrsile sa pilicima,friz se polako puni ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
.........a ja navratila da vidim ako je fontna pod snijegom
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
ovih dana bas i nemam vremena za biljke,samo sam zalila i to je to...
imali smo i neke radove,kopali su nam za plin,srecom ne po citavom dvoristu,al su sigurno neke biljke unistene.jos nisam ni pogledala,da bi se manje nervirala,al nije sigurno velika steta.nadoknadicu to. na zatvorenoj terasi bacopa mi i dalje cveta,prija joj ,nadam se da ce docekati prolece.cveta i po koja muskatla,u letnjoj kuhinji cveta vodenika,MKM nije htela da ih se resi i u pravu je,nek cvetaju dok mogu. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
mice će nadzirati nicanje cvijećki
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Gio, imaš super mamu! Zna ona što treba! A mace su preslatke, baš su se uklopile u ovo šarenilo slika! Još kad sve procvjeta!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Kad pogledam tvoje lukovice sve me svrbe prsti, vani još mačuhice cvjetaju a mi u ZG ipak još čekamo prvi snijeg... bit će dugo do proljeća, treba maštati i planirati...znamo već iz viđenog kako ti to dobro ide!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Pa zna susjedova mačka gdje joj je lijepše
![]() |
|
![]() |
|
gogo htela sam ih staviti u kucne ljubimce,zato sam to rekla.moje dvoriste ne manjka sa macama,a susjedova macka je vise kod nas nego kod njih
![]() skitnice i ja jedva cekam ![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
biti če cviječa kad dođe prolječe,kad če več jednom
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mama ti je strašna žena, pa vidi se da "krv nije voda"
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |