Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 113> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Treća sreća, bila sam ja jučer a bile su i "naše" cure. Sve oko njih sama starudija (sajam antikviteta), a one radove ispod čekića.Iako je bilo sunčano mislim da im nije bilo ugodno stajati a bila sam oko 15 sati. SVE POHVALE
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ja sam bila jučer i iako je pisalo da je od 17 do 22, u 8 na britancu više nije bilo ničega....baš mi je žao jer sam htjela upoznati hippy....pa da ju negdje
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ako idete pozdravite cure iz udruge
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ide li tko danas na Britanac- Zabregčanke?
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ajme kakvo zatišje na forumu, valjda svi o kolačima,purama,odojcima...............
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sad me razje....o direktor da sam se cendrala franjici u autu-zena me prvi puta vidla pa valjda misli da sam luda skroz...ti pas ma.. i oc... kak me zaz.......oooooo
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() Sam..sve si nekaj razmišljam da mi ne bu kao i na ljetnom dopustu...nakon par dana bez decoupagea...otišla u lokalni hobby dućan, kupila osnovne potrepštine i udri po maminim starim stvarima u viksi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ha i ja idem na ferije, kak veli hana 24.12-07.01.2008.
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Oooo već sam se pobojala.. i smišljala koji ću si kofer ponjeti da ti dođem bliže!!
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ma draga moja djevojčice...ja sam smo rekla da bum na odmoru od FIRME ali ne i od vas i foruma ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
A kaj ne buš s nama tipkala tada? Šmrc šmrc
|
|
![]() |
|
Onda bum po zagrebčanski iliti ga po purgerski
![]() kad se već, prosim lepo svi tak ko nori falite.....obaviještavam presvetle godpodične i godpođe da bum i ja na vrlo zasluženim ferjima od 29.12.2008. pa sve tam negdje do 05.01.2009. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
nemojte vi mene zezati cure , kakva slovenscina, ja i janezi smo na VI..hiihihihihihihihihi
za sad ne trebamo, ali bi mi kuci jedna bila dobrodosla
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
vidiš da je sad popularan apel bojkotiranja slovenskih proizvoda, a ti na slovenščini
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Isuse, ženneeee pa u kakvim vi to firmama radite ![]() Ja ak dobijem 3 dana prije ILI poslije blagdana...mogu skakat od veselja ![]() Kaj morti išćete kakšnu čistalnicu v preduzeću??? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ah da ovo drugi tjedan ni ne računam da radim...jer još idemo negdje na ručak, tako da taj dan ni ne računam, jer se ne vraćamo u firmu nego ravno doma....
Ma u biti mislim da sam za ovu godinu fertig!!!
|
|
![]() |
|
Zar to nije divno...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Isuse, ženneeee pa u kakvim vi to firmama radite ![]() Ja ak dobijem 3 dana prije ILI poslije blagdana...mogu skakat od veselja ![]() Kaj morti išćete kakšnu čistalnicu v preduzeću??? ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |