Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 113> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ajme kakvo zatišje na forumu, valjda svi o kolačima,purama,odojcima...............
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ide li tko danas na Britanac- Zabregčanke?
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ako idete pozdravite cure iz udruge
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ja sam bila jučer i iako je pisalo da je od 17 do 22, u 8 na britancu više nije bilo ničega....baš mi je žao jer sam htjela upoznati hippy....pa da ju negdje
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Treća sreća, bila sam ja jučer a bile su i "naše" cure. Sve oko njih sama starudija (sajam antikviteta), a one radove ispod čekića.Iako je bilo sunčano mislim da im nije bilo ugodno stajati a bila sam oko 15 sati. SVE POHVALE
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Djevojčice....sajam je bio u subotu od 17-21 h, a u nedjelju od 09-21 h.....ali svi su se već pobrali oko 19 h jer je postalojako hladno... ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
fotke mila |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
sam da pohvalim cure jer je bilo jako zima............cure bravo
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Franjice, mi smo imale štand u prvom redu...odmah iz cvijećarna...na strani gdje je Konzum ![]() ![]() Evo bum stavila malo forkica....nismo se baš preveč naslikavale jer nam je bilo šljiva.....OSIM meni jer su me spasile Jassine gojzerice.... ![]() |
|
![]() |
|
lalalalaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Glavna organizatorica Lana...naša mama Huanita u društvu gospona Unagara koji je totalno okinuo na decoupage
![]() Obratite pažnju na šešir ( decupiran....bršljanima ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Radovi su prekokrasni!!!
Nadam se da se niste smrzle?
Da li sam ja to prepoznala i neke kutije od Jassi ili moram mijenjati dioptriju???
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Curke, sada nas šef oduševio!!! Radim još sutra (a i to već ne računam jer sutra idemo na ručak i onda doma) i onda slobodna do 07.01.2009., ali ako želim mogu si spojiti čak do 12.01.2009.!!! Ali ja ipak dolazim 07.01. jer želim ostaviti nešto dana za mini godišnji u lipnju (jedva čekam moreno)!!! |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
jao stand je bio mrak, izgleda prekrasno
nadam se da ste puno toga uspjele prodati
|
|
![]() |
|
Ma sad mi je žao kaj ga nisam slikala po danu i to u cijelosti jer je bio dugačak čak 4 metra....Vidim da sam i naš plakat zaboravila poslikati ![]() Pa prodaja je bila ok....Osobno, najviše sam prodala uradaka sa Klimtovim motivom...čak su mi neki u subotu naručivali još radova za nedjelju ![]() sam mi nije jasno kak su si to oni zamislili da mogu nakon smrzavanja uz štand...još prek noći napraviti kompletni uradak ![]() ...no dobro....drugi put ćemo biti spremne i za takve zahtjeve ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jo drugi puta napravimo i pravu rasvijetu..........i kupimo buca na pretek
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
ne zamjerite sto vas ne posjetih ali morala sam cistiti po kuci, pa sam izgubila dan na majstore koji nisu dosli a u nedjelju imala nastavak ciscenja stana. danas dovrsavam i onda pecem kolace sutra i prekosutra jer nisam doslovno jos nista pripremila za bozic :( bit ce bolje....kaze moja majka, pa valjda ti stariji znaju kaj govore.... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |