Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 79> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
već sam čula o tome i moram doći do tebe na onu prošlogodišnju kavicu pa da se uvjerim u tu hrpetinu ali kad ti prođe gužvica oko ročkasa, može?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ja imam cijelu kutijetinu tih salveta....to su one jednoslojne
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
jako slatko |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
baš je zgodan uzorak
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
jako lijepo. gogs...nježno...
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ja sam stavila mlijeko, a motiv sa salvete stare cca 35 godina a možda i više. Ima i ljubičasti ali samo je po jedna salveta bila. jednoslojne
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
to je za secer ili mlijeko? jako je lijepo---njezno
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
baš je slatko, kakva je to salveta?? samo ovaj rozi motiv na bijelom?? ja biiiii........
|
|
![]() |
|
![]() za mlekeco |
|
![]() |
|
Mogi li ti pomoći?? viči |
|
![]() |
|
Dada imam ti ja još jednog od 21 ali kompić je samo njegov i ničiji (studira informatiku) tu nitko nema pristupa a zašto - baš se pitam.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Baš ti hvala draga što si mi otkrila na čemu su to radovi,
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Da, razumijem te u potpunosti...nakon što mi je krepao laptop i ja čekam u redu za komp...iako sam sama u redu, čekanje se zna odužiti...Moje djetešce ima 18... A što se radova tiče, sve mi je lijepo, a najljepše su mi knjige (ili najneobičnije). Sve u svemu, svestrana si i sve ti ide od ruke. Bravo! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Ja kasnim, podstanar sam na kompiću i moram čekati red....kad djetešce odigra nogomet, pucačinu...(za koji dan navršava 17 godina)
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Goga,
odgovorila sam ti na pp ![]() |
|
![]() |
|
Nadam se da ste se sve dobro odmorile, dobile koju kilicu više i sada svi zajedno možemo u nove radne pobjede.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Svim forumašicama, vrijednim ručicama sretan Božić i još uspješniju novu 2009. godinu želim ja Gordana ( iliti Gogs)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,mastovito.... anđeli sa prve stranice su pre predivni! bravoooo!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |